Gå til hovedinnhold

Norkart Add-in 2.0 Revit er nå tilgjengelig


Vi har oppdatert vår Add-in til Revit og en rekke etterspurt funksjonalitet er nå implementert. Med enda bedre kart-, 3D- og koordinathåndtering og redigerbarhet, gir Norkart Add-in 2.0 enda mer effektivitet og bedre mulighet for eksport til byggesaken og enkle analyser slik som for eksempel sol/skygge. Vi har i tillegg komplett tredekning i hele Norge og automatisk drapert flyfoto på terrenget.

Sammen med Reope har vi løftet Norkart Add-in til Revit til et nytt nivå. I første versjon var fokuset å få inn data på en god måte. Her har vi forbedret en del funksjonalitet, f.eks. dette med koordinatinformasjon og redigerbarhet. Nå kan du slette deler av eksisterende bygninger og legge materialer på enkeltbygg eller bygningsflater.

Skikkelig trykk på I-en i BIM

I versjon 2.0 har vi satt fokus på å få data ut igjen på en ny måte. Vi ønsker å integrere oss mer mot byggesaksbehandlere i kommunen og vi ser at ved å kunne eksportere georefererte IFC-filer med tilleggsinformasjon på, åpner vi en ny verden hvor vi legger skikkelig trykk på I’en i BIM!

Vi ønsker å hjelpe arkitektene og byggesøkere med å lettere få forståelse for nye tiltak uten voldsomme avhandlinger og avanserte analyser. Med vår visuelle funksjonalitet ser saksbehandler og publikum umiddelbart hvordan det nye tiltaket påvirker omgivelsene. Vi tør garantere for sol-/skyggeanalyser som er markedes mest nøyaktige og vi har med alt av terreng så langt øyet kan se!

Sol-og-skygge-800x434

Markedets første automatiserte ByggesaksBIM eksport

Vi har også lagt tilrette for markedets første intuitive og automatiserte ByggesaksBIM-eksport. Ved enkle grep legger vi alt av matrikkelinformasjon og annen saksrelevant informasjon som skal til for å bestå BIM-valideringen hos DiBK (legg inn url på DiBK: https://test-bimvalbygg.dibk.no/). Med vår eksport – forutsatt at du har importert vår kartpakke til Revit med koordinatinformasjon – skal modellen være «Godkjent for innsending til byggesak» med få tastetrykk!

For at data skal fungere i Revit må du bestille fra e-Torg for Revitbrukere eller velge Revit på vanlig e-Torg.

Ønsker du å teste løsningen før bestilling, finner du eksempeldata her.

Last ned Norkart Add-in for Revit her

Nedlastning starter umiddelbart. Norkart Add-in for Revit er gratis.

Gå til e-Torg for Revit og se mulighetene

Her kan du lese mer om Add-in og blant annet kjøpe 3D-modeller.