Gå til hovedinnhold

Karriere

 

Vi skaper smartere samfunn

Vi er en programvare- og dataleverandør som utvikler løsninger som gir en enklere hverdag for innbyggere, næringsliv, stat og kommune. Med landets mest komplette datavarehus - har vi uendelige muligheter for å skape samfunnsnyttige verktøy!

Våre kunder er alt fra kommuner og offentlige aktører til private bedrifter og innbyggere. Vi er spesialister på kommunalteknikk, plan- og geodata og eiendomsinformasjon.

Sammen med innovative kunder og samarbeidspartnere leverer vi smarte løsninger som bidrar til en enklere hverdag.

Norkart – sammen skaper vi smartere samfunn
server render fail/waiting for island-94506ai1R0 (separate island render, inside)

Fordeler ved å jobbe hos oss

🏘️ Hytte og ferieleilighet

👨‍🎓 Faglig utvikling

🥳️ Sosialt

🧾 Pensjon og forsikring

🤸‍♀️ Bedriftsidrettslag

⌚ Pauser i hverdagen

Søknadsprosessen i Norkart


Vi benytter ikke rekrutteringsselskap. Du vil fra første kontakt med oss møte din mulige fremtidige leder eller dine fremtidige kollegaer, de som kjenner stillingen du søker godt og som kan gi deg svar på det du lurer på og som vil stille deg relevante spørsmål i forhold til oppgavene som ligger i stilingen du søker.

For å bli kjent med deg ønsker vi en søknad og en cv. Vi er alltid nysgjerrig på hvem du er, hva du kan, erfaringer du har og hvorfor du tenker at Norkart vil være en bra arbeidsplass for deg og hvorfor du vil være en god match for oss.

Vi tar gjerne to intervjuer med deg. Er du nyutdannet vil vi gjerne se ditt vitnemål, og for dere med mer erfaring kontakter vi gjerne referanser.

Vi er opptatt av å ha et mangfold, og ønsker oss kollegaer fra ulike utdanningssteder, med ulik erfaring og bakgrunn, kjønn og alder.   

CV og Søknad

CV OG SØKNAD

Vitnemål

VITNEMÅL

Intervju

INTERVJU

Referanser

REFERANSER

Kulturen vår

Vi er opptatt av å trives både på og utenfor jobb – og vi arrangerer: sommerfester, julebord, brettspillkvelder og fussballturneringer for å nevne noe. 

Til ferie eller helgetur kan du booke hytta vår på Myking, Nesbyen eller leiligheten vår i Spania. Vi har også forhandlet oss til markedets beste pensjon- og forsikringsordninger.
Foosball
Norkart Sommer Oslo

Student?

Hver sommer inviterer vi en gruppe studenter til vårt internship program. Våre sommerstudenter får en unik mulighet til å sette kunnskap og nysgjerrighet ut i praksis med hjelp av tett veiledning og oppfølging, men også med stor grad av frihet og ansvar. 

Hva skaper vi?

  • Programmer som digitaliserer kommunale tjenester
  • Digitale plan- og byggesøknadsløsninger
  • Områdeanalyser for å kartlegge skredutsatte boliger, eller flomfare
  • Pakker med eiendomsinformasjon til meglere
  • Produksjon av detaljerte 3D-modeller av en by, som hjelpemiddel for byplanlegging
Renovasjon
Iinst

Ledige stillinger

 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som har lyst til å være med å skape et smartere samfunn. Hvis du ikke finner noen stillinger som passer for deg og din bakgrunn under ledige stillinger er du velkommen til å legge inn en åpen søknad.