The Peak of Data Integration

FME User Conference 202224. – 26. august arrangeres verdens største brukerkonferanse for FME-entusiaster fra hele verden. Det er fremdeles mulighet til å melde seg på, for å se hovedforedragene og andre høydepunkter helt gratis digitalt.Har du mye data i skyen, men fremdeles en aktiv FME Server?

Sigbjørn Tillerli Herstad, en av våre FME-eksperter med mest erfaring, skal holde et innlegg både torsdag og fredag: «Moving from a large on-site FME Server to a large FME Azure Environment». Dette kan være svært interessant for de som har mesteparten av sine data i sky-løsninger, men som enda ikke har «sluppet taket» på FME Server. I innlegget dykker Sigbjørn ned i utfordringer og belyser viktige aspekter man må tenke på, når man flytter store data-miljø samtidig som man driver med produksjon.

Et variert program – noe for alle!

Om man tar en titt på agendaen for konferansen, er det flere foredrag som absolutt kan verdt å få med seg, blant annet «Supercharging your map production», med nederlenderen og eier av Red Geographics, Hans van der Maarel. Eller hva med «Extend the Life of a BIM Model in GIS/FM with Revit Reader» – som blant annet tar for seg potensielle fallgruver og høydepunkter ved GIS-til-BIM-transformasjonen, med Jiri Carda og Lubomír Lazar fra Arkance Systems.

Kunnskap vi ønsker å videreformidle

Om du jobber i en kommune, med GIS, BIM-modeller eller annen teknologi rundt for eksempel miljø og samfunn, finner du noe i programmet for deg. Vi kommer til å bringe så mye kunnskap vi greier å bære med oss tilbake til Norge, så om du ønsker, kan du holde deg oppdatert via vårt nyhetsbrev.

Opprettholdelse av Norges største FME-miljø

– Som Norges største FME-miljø er det viktig at vi holder høyt kunnskapsnivå, holder oss oppdatert, leverer de beste FME tjenestene og løsningene for kundene våre, samtidig som vi får synliggjort alle mulighetene som finnes ved bruk av FME. Deltagelse på FME User Conference er derfor en naturlig del av aktivitetene vi har i kalenderen vår, og vi deler samtidig av vår kunnskap og erfaring både under og etter konferansen, uttaler Kenneth Øyen-Eriksen, produktsjef for FME i Norkart.Bli bedre kjent med FME Send oss en e-post Se webinarer om FME