Vi har nå lansert e-Torg for Revitbrukere!

 
 

 

Norkart har laget en egen Add-In til alle som bruker Revit. Med få tastetrykk får du ferdig 2D kart fra kommunen, og komplett 3D basert på helt ferske data. Hensikten er å gi deg som Revitbruker det aller beste arbeidsverktøyet for kartdata og koordinater, levert smidig og sikkert. Dermed kan du utnytte tiden din bedre, og prioritere å designe nytt i stedet for å bygge opp dagens situasjon.

 


 

Etter bestilling på e-Torg for Revit, og installasjon av Norkart Add-In får du en zip-fil som du laster inn via Add-In.  Du får ferdig 2D-kart fra kommunen i planvisning, og en ferdig 3D-modell med redigerbart terreng, bygg og mange objekter slik som gjerder, trapper, master, lyktestolper m.m. I tillegg er det trær i de fleste bebygde områder med relativt korrekt posisjon og størrelse. Under importen blir objekter lagt på egne kategorier med dedikerte materialer.

For at data skal fungere i Revit må du bestille fra e-Torg for Revitbrukere eller velge Revit på vanlig e-Torg.

Ønsker du å teste løsningen før bestilling, finner du eksempeldata her.


 


 

Vi har et mål om å hjelpe arkitektene med kart, koordinater og effektivitet rundt “eksisterende situasjon”. Kartet og 3D leveres ferdig slik at arkitektene kan bruke tiden på å designe nytt, i stedet for å bygge opp dagens situasjon. Når vi effektivt tilrettelegger dette gjennom en egen Add-In til Revit, får forskjellige objekter egenskaper, og man er “Klar til design” på 1-2-3!