eByggesøk Proff integrert i Kvalitetskontroll


Norkart har inngått et samarbeid med Kvalitetskontroll AS og integrert den digitale byggesøknadsløsningen eByggesøk Proff i en av bransjens ledende kvalitetssystem. Målet med samarbeidet er å bidra til en enklere og smidigere arbeidshverdag for alle Kvalitetskontroll-brukere. Når du oppretter et prosjekt i systemet, kan du på en enkel måte, via eByggesøk Proff-integrasjonen, sende en komplett byggesøknad direkte til kommunen.Hvordan fungerer integrasjonen?

Du oppretter et nytt prosjekt som vanlig i Kvalitetskontroll. Når prosjektinformasjonen er fylt ut, kan du huke av en boks for «Send til eByggesøk Proff». Informasjonen overføres sømløst, og du kan enkelt utføre ulike byggesøknader i eByggesøk Proff med den informasjonen du har med deg fra Kvalitetskontroll. Så fort søknaden er utfylt, signert eller godkjent, vil du få den tilbake i Kvalitetskontroll som en PDF under ditt prosjekt. 

Alltid korrekt validering i henhold til gjeldende regelverk

eByggesøk Proff sender din byggesøknad via Fellestjenester Bygg og benytter valideringer i henhold til gjeldende regelverk satt av DiBK (Direktoratet for Byggkvalitet). Du kan da være sikker på at saksbehandlerne i kommunen mottar komplette og feilfrie byggesøknader når du bruker eByggesøk Proff. Resultatet av dette er raskere behandling av byggesøknad, og vi vil på sikt gjøre det mulig å forhåndsvalidere byggesøknaden under utfylling.
Les mer om integrasjonen her Gå til Kvalitetskontroll Gå til eByggesøk Proff


Kun det beste er godt nok

– Vi er svært fornøyd med å ha fått landet denne integrasjonen sammen med Norkart og deres eByggesøk Proff løsning – og er overbevist om at det vil bli godt mottatt av kundene våre. Vi har hele veien hatt fokus på at kun det beste er godt nok. eByggesøk Proff fra Norkart er slik vi ser det de beste på digitale byggesøknader. De leverer enkle og gjennomførte løsninger, de har stort fokus på fornying og videreutvikling og har jevnt over fornøyde kunder. De jobber kontinuerlig med forbedring av sine tjenester – og vi er svært fornøyde med samarbeidet. En solid match som vil spare våre kunder for mye tid, penger og frustrasjon, sier Bjørn Erik Fjeldstad i Kvalitetskontroll.Vi har hele veien hatt fokus på at kun det beste er godt nok. eByggesøk Proff fra Norkart er slik vi ser det de beste på digitale byggesøknader.

Kenneth Øyen

Oppgavene blir langt enklere når løsningene snakker godt sammen, og all nødvendig funksjonalitet er samlet i en verktøykasse. For oss er det viktig å ha gode partnere, med samme visjoner og mål.


En smidigere arbeidshverdag for bygg- og anleggsbransjen

– Å få eByggesøk Proff integrert i Kvalitetskontroll har vært viktig for Norkart for å møte menneskene vi utvikler løsninger for, der de er. eByggesøk Proff står fint alene, men en integrasjon i Kvalitetskontroll vet vi vil gjøre arbeidshverdagen i bygg- og anleggsbransjen smidigere og mer effektiv. Oppgavene blir langt enklere når løsningene snakker godt sammen, og all nødvendig funksjonalitet er samlet i en verktøykasse. For oss er det viktig å ha gode partnere, med samme visjoner og mål, sier Kenneth Øyen-Eriksen i Norkart.


Kvalitetskontroll er et komplett kvalitetssystem som er tilpasset bygg- og anleggsbransjen. Systemet forenkler og digitaliserer arbeidet ved hjelp av effektiv prosjektstyring, avvikshåndtering, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet.

Kvalitetskontroll har over 10 års erfaring fra bransjen, og har allerede flere nyttige integrasjoner i sin løsning. Blant annet Tripletex og Cordel.

eByggesøk Proff er en prosjektbasert, digital søknadsløsning der du som ansvarlig søker kan sende nabovarsel, søknad og ferdigattest til kommunen.

Søknaden blir validert via Fellestjenester Bygg før den sendes til kommunen, slik at saksbehandlere alltid mottar komplette søknader.