Dialog på tvers av private selskaper og offentlig sektor er avgjørende for at vi skal få best mulig by- og samfunnsutvikling i fremtiden.

På Oslo Business Arena på The Hub den 5. mai samles private og offentlige aktører innenfor by, eiendom- og samfunnsutvikling under samme tak.Konferansen arrangeres av Estate Media sammen med Norkart, og vi har invitert åtte av Norges mest fremoverlente kommuner til Oslo Business Arena.

Bruker du rabattkoden «NORKART» når du melder deg på får du 20% avslag på prisen. Meld deg på, og les mer om de spennende foredragene her:

Business Arena – Estate kunnskap

Spennende foredrag for næringsutvikling

Dagen åpnes med en «kommunefrokost», hvor kommuner kan knytte kontakt med utviklere og investorer, og det blir intervjuer og spørsmål ved forretningsutvikler i Norkart, Jan Erik Domaas.

Konferansen byr på flere spennende foredragsholdere fra ulike kommuner. Du får blant annet høre om hvordan Kongsvingerregionen gjennom målrettet samarbeid og offensive tiltak har klart å jobbe seg opp til å bli en av de mest attraktive regionene for etablering av industri på Østlandet.

Kristiansand vant Boligvennlighetsprisen i 2022, og plan- og bygningssjef i Kristiansand kommune forteller om hvorfor rehabilitering av Kongens gate skole er eksempel på viktig byutviklingsprosjekt.


Mellom by, mennesker og samfunn

Folk ønsker å jobbe og bo i de store byene – men hvordan skape gode byer for folk flest? Det blir gode diskusjoner med forsker fra Oslo Met om hvordan byene skal vokse og utvikles for trivsel, god helse og langsiktighet. Hvordan kan man bidra til verdiskapning både økonomisk og sosialt? Hva bør være grunnlag for byutviklingsstrategien fremover?

Kommunene kan også melde seg på workshop om hvordan utbyggere og kommuner kan samarbeide om eiendomsutvikling.