Norkart har gått sammen med (tidligere Graphisoft) og laget en Add-On til alle som bruker Archicad. Vårt mål er å gi deg som Archicad-bruker det beste grunnlaget, på enklest mulig måte. Dermed kan du utnytte tiden din bedre, fokusere på design og forkorte ned arbeidsprosessen med flere timer.


Når du har utført din bestilling på Archicad e-Torg, og benytter Norkart Add-On, vil kartdata legges til rette både i 2D og 3D, hvor koordinater blir ivaretatt. Data legges på egne lag, terrenget er redigerbart og du får en 3D-modell med enestående kvalitet.

Når du bestiller 3D-modell fra Archicad e-Torg vil du få en lenke til Norkart Add-On. Ønsker du å teste løsningen før bestilling, finner du eksempeldata her. Med egen Norkart-meny og nettbutikk for kart og 3D, vil Archicad-brukere nå få en enklere hverdag når det kommer til modellering av eksisterende situasjon. Med automatisk utklipp av kartdata, hurtig leveranse og tilpasset import i Archicad, vil arkitekten i løpet av kort tid, og med få trykk ha et redigerbart terreng, detaljerte bygg, vegetasjon, masse kartobjekter i både 2D og 3D klar til bruk.

Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass denne funksjonaliteten og vi regner med at den vil bli tatt godt imot av markedet. Det at vi får på en enkel måte georeferert inn all 2D- og 3D-data direkte fra e-torget forenkler prosessen for våre kunder for å få opp en korrekt 3D-modell, uten bruk av ekstra verktøy. Vi har laget opplæringsvideoer for kundene våre, slik at de enkelt kan ta i bruk den nye funksjonaliteten uten ekstra kursing.