Stolt vinner av beste BIM-idé

Forretningsutvikler Jan Erik Domaas på scenen på konferansen Den Kloke Teknologi.

Jan Erik Domaas, forretningsutvikler i Norkart, sto på scenen på innovasjonskonferansen Den Kloke Teknologi for å fortelle om GIS-grunnlagsdata for prosjektering av bygg og infrastruktur – og Norkart stakk av med den gule ledertrøya for beste BIM-idé!

For 18. gang arrangerte GeoForum Den Kloke Teknologi (DKT) – Norges største innovasjonskonferanse for bygg-, anlegg-, og eiendomsnæringen.  Konferansen anses som en av de viktigste arenaene for teknologidrevet samhandling på tvers av fagområder. Vinnerne på DKT får fargede trøyer, på samme måte som i sykkelrittet Tour de France, der den gule går til den beste BIM-ideen, grønn trøye går til beste foredrag og hvit trøye går til den beste utstilleren på konferansen.


Jan Erik Domaas, Norkart - stolt vinner av den gule ledertrøya!


Tett konkurranse

«Beste foredrag” var første kåring hvor Jan Eriks innlegg var i tett konkurranse med Multiconsults Magne Gantz. Der gikk Multiconsult av med en velfortjent seier og det var derfor duket for ny kåring – “Beste BIM-idé” hvor Norkart gikk seirende ut.

Engasjerende foredrag

Vi er så stolte over anerkjennelsen og med å vinne prisen for den beste BIM-idé. Jeg tror at vi hadde et foredrag som engasjerte, som viste muligheter med gode geografiske data, høydetaljert 3D-modeller, dataflyt inn i arkitektenes programvare og et tema som traff de fleste deltakerne på konferansen med “GIS-grunnlagsdata for prosjektering av bygg og infrastruktur”, sier Jan Erik Domaas.

“- La oss gjøre slik at dere får ferdige grunnlagsdata inn i deres programvarer på 1-2-3, så kan dere bruke tiden på å designe nytt i stedet for å fokusere på eksisterende situasjon”, var nok et fundament i foredraget som traff mange av deltakerene.

Tusen takk for annerkjennelsen og for en lærerik konferanse, DKT!


Jan Erik Domaas - Den Kloke Teknologi