Aktuelt

Norkart Sommer 2020

Skrevet av Mia | 03.sep.2019 13:05:10

Norkart sommer 2020


Våre sommeransatte får en unik mulighet til å sette kunnskap og nysgjerrighet ut i praksis med hjelp av tett veiledning og oppfølging, men også med stor grad av frihet og ansvar. Norge har ett av verdens beste geografiske datagrunnlag, og her i Norkart har vi landets mest komplette datavarehus. Så mye data gir uendelig med muligheter for nysgjerrige teknologer – Hvilken informasjon gjemmer seg i dataene og hvordan kan den skape verdi for deg, meg og samfunnet vårt?

Nå kan du sende din søknad om sommerjobb 2020 hos Norkart!  Vi ser etter deg som ønsker deg en utfordring, og som har et brennende engasjement for teknologi, enten backend, frontend , UX – eller alt sammen!

Sommerprosjektene 2020



Sommerens tre prosjekter har dykket ned i kartdata og 3D-modeller, automatisering av manuelle prosesser og et samarbeidsprosjekt med Kartverket. Alle nyttige for samfunnet på hver sin måte. Et team har vært med å utvikle en 3D-løsning for å sjekke solforhold på eiendommer.  Sandvika teamet har laget en fin demo-løsning for hvordan du i enkelt kan melde inn og registrere feil i kart via en webapplikasjon. Og sist – men absolutt ikke minst – et team har hjulpet oss med å digitalisert og effektivisert noen av våre interne prosesser!

Studentene kommer i år fra NTNU – Trondheim og Gjøvik, med spesialisering innen dataingeniør, industriell Design, og kybernetikk og robotikk. Og Universitetet i Agder (UIA) med spesialisering i informasjonssystemer. De er fordelt på tre ulike prosjekter og har sittet på kontorene vårt i Sandvika, Lillehammer og Trondheim. Du kan lese mer om prosjektene under.

Team Sandvika



Marie, kybernetikk og robotikk
Thea, datateknologi
Julie, industriell design

Team Trondheim



Petter, bygg og miljø
Sigmund, I&IKT
Lars Martin, informatikk
Jonas, informatikk

Team Lillehammer



Sindre, utvikler
Bjørnar, utvikler
Vilde, industriell design

Lyst til å bli med på Norkart Sommer?