Kurs,konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Norkart kurs

Vårt kursopplegg gir fleksibel kompetanseheving, akkurat når du trenger det og måte som passer deg best!

Spørsmål? Ta kontakt via kurs@norkart.no

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få kursoppdateringer rett i innboksen

Kommende arrangementer

Kursoversikt

Få en oversikt over kommende kurs, konferanser og webinarer som du kan melde deg på.

Nyheter

 • Få en flyvende start på 2023 – planlegg ditt neste kurs nå! -

  Kurskalender for første halvår 2023 er ute, sjekk om det er noe du trenger faglig påfyll på!

 • Ny bruker av KOMTEK? -

  Er du ny bruker av KOMTEK, og vil bruke høsten til å få ny kunnskap? Kursene våre konsentrerer seg om arbeidsprosessene du må kunne for å føle mestring i ny jobb. Nå har vi nytt kurs i KOMTEK Renovasjon.

 • The Peak of Data Integration -

  Få med deg verdens største FME brukerkonferanse gratis digitalt! Norkart drar til Vancouver for lære mer og dele kunnskap om FME.

 • Sommer med e-læring -

  Rolige dager på jobb i sommer? Da kan du bruke tiden på å lære noe nytt, eller lære mer om noe du allerede kan en del om. Våre e-læringskurs er tilgjengelig direkte etter påmeldingen og du kan gå gjennom kurset i eget tempo.

Hva sier våre kursdeltagere

QGIS-kurs

Kurset var målrettet og bra. Kombinasjonen av teori, oppgaver og rom for spørsmål fungerte fint både med tanke på qgis som verktøy og spesifikt mot jobben med ferdselsåreplaner.
For oss som jobber med ferdselsåreplaner var kurset til uvurderlig hjelp og det ga mye både til de med lite og litt mer erfaring med QGIS.

Jeg anbefaler sterkt å gjennomføre et slikt kurs i fylkene!

Webkurs, GISLINE Arealplan

For min del er terskelen for å melde seg på kurs lavere ved webkurs enn hvis man fysisk må ut å reise. Det er langt fra Hattfjelldal (uansett hvor man skal) og da må man ofte reise dagen før samt at man ikke kommer hjem før langt på natt etter endt kurs.

Det er også en kjempefordel at man kan jobbe som normalt i pausene når man sitter på eget kontor. Det liker arbeidsgiver ;)

Man går selvfølgelig glipp av det sosiale, men dette er (dessverre) underordnet i en hektisk jobb-hverdag.

Webkurs, GISLINE Arealplan

Det å ha kursene gjennom web har vert veldig bra det og vil foretrekke det fremfor å reise til Bergen e.l. Det gikk jo knirkefritt og vi fikk utdelt god dokumentasjon som er lett og følge.

Webkurs, GISLINE Arealplan

Takk for et veldig bra og lærerikt kurs! I og med at jeg ikke har fått jobbet med GISLINE, var jeg litt redd for at jeg ikke skulle klare henge med. Det gikk mye bedre enn forventet. Du gikk passe raskt fram, og kursheftet er ypperlig å bruke dersom jeg skulle ha behov for å repetere noe. Tommel opp for kurset i dag :)

Norkart kurs

kurs@norkart.no