Kurs,konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Norkart kurs

Vårt kursopplegg gir fleksibel kompetanseheving, akkurat når du trenger det og måte som passer deg best!

Spørsmål? Ta kontakt via kurs@norkart.no

Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) har nylig gjennomført en kartlegging og evaluering av etter- og videreutdanningstilbudet innen offentlig planlegging, kart og geodata.

Norkart har i undersøkelsen fått høyest score på tilbakemelding på kjennskap til tilbudene, at det er kurs de benytter seg av og nytteverdien av kursene.

Evaluering av kompetansetiltak innen etter og videreutdanning i offentlig planlegging, kart og geodata (regjeringen.no)

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få kursoppdateringer rett i innboksen

Kommende arrangementer

Kursoversikt

Få en oversikt over kommende kurs, konferanser og webinarer som du kan melde deg på.

Nyheter

Hva sier våre kursdeltagere

QGIS-kurs

Kurset var målrettet og bra. Kombinasjonen av teori, oppgaver og rom for spørsmål fungerte fint både med tanke på qgis som verktøy og spesifikt mot jobben med ferdselsåreplaner.
For oss som jobber med ferdselsåreplaner var kurset til uvurderlig hjelp og det ga mye både til de med lite og litt mer erfaring med QGIS.

Jeg anbefaler sterkt å gjennomføre et slikt kurs i fylkene!

Webkurs, GISLINE Arealplan

For min del er terskelen for å melde seg på kurs lavere ved webkurs enn hvis man fysisk må ut å reise. Det er langt fra Hattfjelldal (uansett hvor man skal) og da må man ofte reise dagen før samt at man ikke kommer hjem før langt på natt etter endt kurs.

Det er også en kjempefordel at man kan jobbe som normalt i pausene når man sitter på eget kontor. Det liker arbeidsgiver ;)

Man går selvfølgelig glipp av det sosiale, men dette er (dessverre) underordnet i en hektisk jobb-hverdag.

Webkurs, GISLINE Arealplan

Det å ha kursene gjennom web har vert veldig bra det og vil foretrekke det fremfor å reise til Bergen e.l. Det gikk jo knirkefritt og vi fikk utdelt god dokumentasjon som er lett og følge.

Webkurs, GISLINE Arealplan

Takk for et veldig bra og lærerikt kurs! I og med at jeg ikke har fått jobbet med GISLINE, var jeg litt redd for at jeg ikke skulle klare henge med. Det gikk mye bedre enn forventet. Du gikk passe raskt fram, og kursheftet er ypperlig å bruke dersom jeg skulle ha behov for å repetere noe. Tommel opp for kurset i dag :)

Norkart kurs

kurs@norkart.no