Kurs,konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Vi tilbyr

kalendar

Kursoversikt

Få en oversikt over kommende kurs, konferanser og webinarer som du kan melde deg på.

kurs

Skreddersydde kurs

Vi kan tilpasse og skreddersy våre kurs og foredrag for din kommune, virksomhet eller organisasjon. Vi kan også skreddersy etter behov.

e-læring

Vi tilbyr kurs innen fagfeltet Geodata, Plan, VA og KOMTEK vår e-læringsportal. Med abonnement på e-læring, holder du deg oppdatert innen ditt fagområde til enhver tid.

webinar

Webinar

Webinar er en rask og enkel måte å få kort informasjon om nyheter eller rask opplæring i våre tjenester. Du deltar fra hvor som helst, via egen PC.

Nyheter

 • Sommer med e-læring -

  Rolige dager på jobb i sommer? Da kan du bruke tiden på å lære noe nytt, eller lære mer om noe du allerede kan en del om. Våre e-læringskurs er tilgjengelig direkte etter påmeldingen og du kan gå gjennom kurset i eget tempo.

 • Kurs
  Opplæringspakker -

  Vi har utarbeidet opplæringspakker tilpasset konkrete stillinger i kommune, for effektiv onboarding avnyansatte. Da får de raskt mestringsfølelse og kan jobbe selvstendig og produktivt etter fullført av opplæring.

 • FME World Tour 2022: FME kan gjøre det – jeg tar meg en vaffel! -

  21. april 2022 avholdt Norkart og Safe Software det årlige møtepunktet for FME-entusiaster og interessenter - FME World Tour 2022

 • Hans Gunnar og Kenneth FME Canada
  FME WorldTour 2022 -

  21. april inviterer vi til en hel dag fylt til randen med FME! Et arrangement for alle som vil automatisere, transformere, konvertere, og få til god dataflyt!

Hva sier våre kursdeltagere

QGIS-kurs
Kurset var målrettet og bra. Kombinasjonen av teori, oppgaver og rom for spørsmål fungerte fint både med tanke på qgis som verktøy og spesifikt mot jobben med ferdselsåreplaner.For oss som jobber med ferdselsåreplaner var kurset til uvurderlig hjelp og det ga mye både til de med lite og litt mer erfaring med QGIS.

Jeg anbefaler sterkt å gjennomføre et slikt kurs i fylkene!

Bjørn GodalFaglig leder, Salten friluftsråd

Webkurs, GISLINE Arealplan

For min del er terskelen for å melde seg på kurs lavere ved webkurs enn hvis man fysisk må ut å reise. Det er langt fra Hattfjelldal (uansett hvor man skal) og da må man ofte reise dagen før samt at man ikke kommer hjem før langt på natt etter endt kurs.

Det er også en kjempefordel at man kan jobbe som normalt i pausene når man sitter på eget kontor. Det liker arbeidsgiver ;)

Man går selvfølgelig glipp av det sosiale, men dette er (dessverre) underordnet i en hektisk jobb-hverdag.

Ragnhild HaugenHattfjelldal kommune
Webkurs, GISLINE Arealplan

Det å ha kursene gjennom web har vert veldig bra det og vil foretrekke det fremfor å reise til Bergen e.l. Det gikk jo knirkefritt og vi fikk utdelt god dokumentasjon som er lett og følge.

Alexander Drange SvendalSauda Kommune

Webkurs, GISLINE Arealplan

Takk for et veldig bra og lærerikt kurs! I og med at jeg ikke har fått jobbet med GISLINE, var jeg litt redd for at jeg ikke skulle klare henge med. Det gikk mye bedre enn forventet. Du gikk passe raskt fram, og kursheftet er ypperlig å bruke dersom jeg skulle ha behov for å repetere noe. Tommel opp for kurset i dag :)

Børth Aadne SætrenesAsker Kommune

Norkart kurs

kurs@norkart.no