Kurs,konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Kurs, konferanse og webinar

Vi tilbyr

kalendar

Kursoversikt

Få en oversikt over kommende kurs, konferanser og webinarer som du kan melde deg på.

kurs

Skreddersydde kurs

Vi kan tilpasse og skreddersy våre kurs og foredrag for din kommune, virksomhet eller organisasjon. Vi kan også skreddersy etter behov.

conference

Workshop

Vi har dyktige konsulenter med god erfaring til å bistå med praktisk opplæring gjennom workshops og rådgiving – og vi tilpasser innholdet ut i fra hver enkelt kommunes behov og ambisjon.

webinar

Webinar

Webinar er en rask og enkel måte å få kort informasjon om nyheter eller rask opplæring i våre tjenester. Du deltar fra hvor som helst, via egen PC.

Nyheter

 • FME World Tour 2022: FME kan gjøre det - jeg tar meg en vaffel! -

  21. april 2022 avholdt Norkart og Safe Software det årlige møtepunktet for FME-entusiaster og interessenter - FME World Tour 2022

 • Hans Gunnar og Kenneth FME Canada
  FME WorldTour 2022 -

  21. april inviterer vi til en hel dag fylt til randen med FME! Et arrangement for alle som vil automatisere, transformere, konvertere, og få til god dataflyt!

 • Abonnement på e-læring - kurs når det passer deg
  Abonnement på e-læring - kurs når det passer deg! -

  Nå tilbyr vi komplette kurs innen fagfeltet Plan og Geodata i en helt egen e-læringsportal. Med vårt abonnement på e-læring har du mulighet til å holde deg oppdatert innen ditt fagområde til enhver tid, slik at du kan bevare en god arbeidsflyt i dine daglige oppgaver.

 • Elveg 2.0
  Viktigheten av et oppdatert vegnett -

  Norkart har utviklet en ny løsning for oppdatering av vegnettet som gjør det langt enklere for kommunen å kartlegge og vedlikeholde sine vegdata. Dette vil bidra til langt bedre vegnett i den nasjonale vegdatabasen, som igjen gir grunnlag for bedre oversikt for samfunnskritiske tjenester som for eksempel nødetater.

Hva sier våre kursdeltagere

QGIS-kurs
Kurset var målrettet og bra. Kombinasjonen av teori, oppgaver og rom for spørsmål fungerte fint både med tanke på qgis som verktøy og spesifikt mot jobben med ferdselsåreplaner.For oss som jobber med ferdselsåreplaner var kurset til uvurderlig hjelp og det ga mye både til de med lite og litt mer erfaring med QGIS.

Jeg anbefaler sterkt å gjennomføre et slikt kurs i fylkene!

Bjørn GodalFaglig leder, Salten friluftsråd

Webkurs, GISLINE Arealplan

For min del er terskelen for å melde seg på kurs lavere ved webkurs enn hvis man fysisk må ut å reise. Det er langt fra Hattfjelldal (uansett hvor man skal) og da må man ofte reise dagen før samt at man ikke kommer hjem før langt på natt etter endt kurs.

Det er også en kjempefordel at man kan jobbe som normalt i pausene når man sitter på eget kontor. Det liker arbeidsgiver ;)

Man går selvfølgelig glipp av det sosiale, men dette er (dessverre) underordnet i en hektisk jobb-hverdag.

Ragnhild HaugenHattfjelldal kommune
Webkurs, GISLINE Arealplan

Det å ha kursene gjennom web har vert veldig bra det og vil foretrekke det fremfor å reise til Bergen e.l. Det gikk jo knirkefritt og vi fikk utdelt god dokumentasjon som er lett og følge.

Alexander Drange SvendalSauda Kommune

Webkurs, GISLINE Arealplan

Takk for et veldig bra og lærerikt kurs! I og med at jeg ikke har fått jobbet med GISLINE, var jeg litt redd for at jeg ikke skulle klare henge med. Det gikk mye bedre enn forventet. Du gikk passe raskt fram, og kursheftet er ypperlig å bruke dersom jeg skulle ha behov for å repetere noe. Tommel opp for kurset i dag :)

Børth Aadne SætrenesAsker Kommune

Norkart kurs

kurs@norkart.no