Vi vokser i Trondheim!

Vil du være med å automatisere og digitalisere Norge sammen med denne gjengen?

Vil du bryne deg på morgendagens teknologi – og skape viktige løsninger som skaper et smartere samfunn? Da er Norkart stedet!

På bildet: Arild, forretningsutvikler Trondheim – Arne, Datavarehus Trondheim – Mathilde, utvikler Sandvika – Atle, utvikler Trondheim – Stein, Datavarehus Sandvika – Kjartan, utvikler Trondheim – Anne Sofie, utvikler i Sandvika (tidligere i Trondheim!)

  • Article

    Vi søker utviklere!

    I Norkart er du med å automatisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten.
    Vil du bli med i teamet vårt? Send oss en melding så tar vi kontakt.

På Norkarts kontor i Trondheim – er vi en bra gjeng, hvor noen er utviklere, noen forretningsutviklere, vi er selgere og noen jobber med kundesupport. Vi har noen dataguruer og konsulenter – og felles for oss alle er at hjertene våre banker for å utfordre, tenke annerledes – lage nye suksessprodukter til nye markedsområder. Lage suksesser i bransjer i nedgangstider. Være tettere på kundene enn på vår egen sjef.

Om Trondheimskontoret 

Norkarts Trondheimskontor ligger i nyoppussede lokaler på Pirsenteret – og ligger sentralt i forhold til tog og buss. Buss 46 og 15 stopper rett ved inngangen og det er under 10 min til Sentralstasjon. Foretrekker du å sykle har vi innendørs sykkelparkering.  

Vi har veldig bra kantine, varmmat hver dag, knallgod foccacia, bugnende salatbar, friske smoothies og hamburger hver fredag. Og lunsjen tar vi i samla flokk.

I tillegg til bra kantine og kaffebar med farlige fristelser – er det tilgang til frukt på kontoret og fri flyt av kaffe i løpet av dagen.

Det er gode muligheter til å holde seg i aktivitet med Pirbadet og treningssenter som nærmeste nabo. Og Norkart sponser en del av treningsavgiften.

Gjengen på Trondheimskontoret tar gjerne en lønningspils og er flinke til å feire det som feires bør, og det kan være så mangt. Skinner sola så kan det feires med en felles tur til Simens isbar.

Vi kan også friste med et aktivt bedriftsidrettslag som arrangerer turer for alle Norkarts kontorer. Det går mye i fjellturer, både vinter og sommer, men vi har også hatt skreifiske og sykkelturer på programmet. Og er du rask til bens så ønsker vi deg velkommen til Norkarts lag på Holmenkollstafetten.

Vi har et uformelt miljø, delingskulturen er viktig. Hver sommer fra midten av juni til august har vi studenter i sommerprosjekt. Å ha studenter på kontoret gir oss gode muligheter for å holde oss oppdatert og utfordrer oss i måten å jobbe på. Vi har også en som holder på med sin PhD og som gjerne sprer av sin kunnskap.

Vi synes Norkart er et godt sted å jobbe. Den siste medarbeiderundersøkelsen viser at vi er stolte over å være ansatt i Norkart, at vi føler at vi har mulighet til å utvikle oss i jobben og at vi har en jobb som engasjerer oss.

Vi er opptatt av å holde oss oppdatert og fylle på med ny kompetanse og det vil vi gjerne gi andre mulighet til også. Norkart støtter derfor Redd Barnas prosjekt “Utdanning for framtiden” i Kambodsja.

Alexander Salveson Nossum

Leder digitalisering og innovasjon - Datavarehus

Tlf. 412 93 632

alexander.nossum@norkart.no