Om oss

Norkart tilbyr markedsledende løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon til offentlig og privat sektor. Vi har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Nøkkelen til suksess ligger i nærhet til kunden, gjennomføringskraft og kompetansen til våre 159 medarbeidere.

Norkart leverer tjenester til alle bransjer som har behov for oppdatert eiendomsinformasjon, og har utviklet eiendomsløsninger for meglere, takstmenn, advokater, finans- og energisektoren.

Siden 1961 har vi i Norkart lyttet til våre kunder og utviklet tjenester og verktøy de trenger for å løse sine oppgaver. Dette gjør at vi i dag er det største innovative fagmiljøet innen geografiske informasjonssystemer og kommunalteknikk.

Arbeidsmiljøet vårt preges av en raus delingskultur. Vi benytter Lean Startup for å sikre innovasjonskraften vår, målstyring for å sette retning, og smidige metoder som Scrum og Kanban for å sikre gjennomføringskraft i produktutviklingen vår.

Morgenmote4Maalting5Teamrom1

Norkarts nøkkeltall

 • NOK 240 millioner
  driftsinntekter 2017
 • 85 %
  av Norges kommuner benytter Norkarts programvare daglig
 • 8545 millioner
  kartoppslag i 2017
 • 169
  medarbeidere
 • 87 %
  har ingeniørutdannelse eller høyere
 • 96 %
  er fornøyd med å jobbe i Norkart

Norkarts historie

Siden 1961 har Norkart gått fra å være pioner innen digital kartproduksjon til å bli markedsledende på forvaltning innen kartdata og kommunalteknikk. Se historien på 3 minutter i denne videoen:

Kundeutsagn

 

gjensidige

“Vi opplever Norkart som et innovativt miljø, løsningsorientert og svært serviceinnstilt. De hjelper oss med å realisere våre egne idéer samtidig som de ved å forstå våre behov gir oss nye løsninger og muligheter. De har en leveransekultur som imponerer, avtaler følges alltid og henvendelser håndteres raskere enn det vi kan kreve – vi opplever de ansatte som svært dedikerte og opptatt av å gi kunden hundre prosent oppfølging både i utviklingsfasen, drift og vedlikehold.”

John Elvsborg, Produktsjef Gjensidige