Gå til hovedinnhold

Arkitekter

For å kunne bruke tiden på det du som arkitekt er best på, er du avhengig av teknologi og løsninger som jobber for deg. 

Arkitekt-1

Utviklet i samarbeid med arkitektene

Norkart jobber tett med arkitekter og leverandører for å hele tiden kunne tilby de beste løsningene som gjør at vi alle kan jobbe smartere.

Verktøy for enkelt å kunne hente og bygge 3D-modeller er uunnværlig for enhver arkitekt. Med for eksempel e-Torg får du all data og alle modeller du trenger inn i ditt fagsystem på få minutter. I tillegg finner du alt fra områdeanalyser til digital nabovarsel – så kan du bruke tiden på det du er best på!

Vi har også en digital byggesøknadsløsning der du blant annet får muligheten til automatisk samtykke fra Arbeidstilsynet.

Spar tid i ditt arbeid med 3D-modeller

Bruker du Archicad?

Når du bestiller på Archicad e-Torg, og benytter Norkart Add-On, vil kartdata legges til rette i både 2D og 3D hvor koordinater blir ivaretatt, data legges på egne lag, terrenget er redigerbart og 3D-bygningene har enestående kvalitet!

Vårt mål er å gi Archicad-brukeren det mest komplette grunnlaget på en så enkel måte som mulig direkte inn i prosjektet, slik at man kan fokusere på å designe nytt i stedet for å bygge opp eksisterende situasjon.

Bruker du Revit?

Ved å bestille på e-Torg for Revit, og bruker Norkart Add-In får du ferdig 2D-kart fra kommunen, og komplett 3D, bygget på ferske data raskt og enkelt! Ved å bruke Norkart Add-In for Revit får du i tillegg ferdig oppsett for materialer og kategorier, og en enorm detaljrikdom i 3D basert på norske kartdata.  

Hensikten er å gi deg som Revitbruker det mest komplette grunnlaget for kart og koordinater effektivt inn i prosjektet, slik at du kan bruke tiden på å designe nytt i stedet for å bygge opp dagens situasjon. 

e-Torg

Nettbutikk for digitale kart og byggesakstjenester

På e-Torg tilbyr vi digitale kart, 3D-modeller, nabovarsel, situasjonskart og mye mer for enklere planlegging av ditt neste byggeprosjekt. Våre tjenester gjør det enkelt å visualisere området og sjekke grunnforholdene på din eiendom.

Vi kan også hjelpe deg med å sende nabovarsel og byggesøknad digitalt, for en smidig og rask prosess. Velg e-Torg for en optimal start på ditt byggeprosjek

eByggesok-NKT-01908-1

eByggesøk Proff

Fra uker til minutter for arkitektene

Med eByggesøk Proff kan du blant annet få automatisk samtykke fra Arbeidstilsynet og dermed redusere ventetiden på manuell saksbehandling fra ti uker til en time. 

eByggesøk Proff har automatisk sjekkliste, noe som gjør at du ikke trenger å være i tvil om søknaden du sender inn til behandling er komplett.