Det er en glede å kunne invitere dere til årets Brukermøte Plan og Geodata.

Det er en glede å få invitere til Norkart brukermøte plan og geodata 2022 som i år arrangeres på Quality Hotel Expo på Fornebu 24. og 25. oktober. Vi samler kunder, samarbeidspartnere, kjente foredragsholdere, samt Norkarts egne ansatte til to innholdsrike dager.

På brukermøtet treffer du fagpersoner og brukere innen ditt fagfelt – og du vil få verdifullt innblikk i teknologi, bruketips og nyheter i Norkart sine løsninger og programvare. Vårt mål er at brukermøtet skal gi deg faglig påfyll, sosialt samvær og god underholdning.

Fremtiden skaper vi i Norkart sammen med kunder og samarbeidspartnere – og resultatet er en stadig økende kundemasse og flere forskjellige løsninger og programvare i vår GIS portefølje.

Påmelding

Påmelding knapp

Her kan du melde deg på Brukermøtet

Program
Programmet vil inneholde plenum og parallelle sesjoner – og til sammen over 40 foredrag. Vi vil tilby et godt faglig program med foredrag og «dypdykk» for alle som jobber med GISLINE, Kommunekart, e-Torg, FME, OpenCities Planner, eByggesøk og andre produkter og tjenester innenfor GIS, oppmåling, matrikkel, plan, geodata og byggesak.


NB! Du skal ikke logge deg på for å se på programmet (bruk knapp «Hopp over pålogging»)

Her finner du en PDF utgave av programmet. (revidert 27.september)

Vår bransje er i endring og det kommer stadig nye føringer og ønsker for hvordan vår arbeidshverdag skal bli fremover. Det er utarbeidet en ny strategi for digitalisering av offentlig sektor samt ny nasjonal geodatastrategi.

Det er i dag store forventninger til at det offentlige tilbyr digitale tjenester til innbygger og næringsliv. Vi er midt i overgangen fra regelstyrt forvaltning til automatisert og datadrevet saksbehandling – hvor innbygger og næringsliv utnyttes som en ressurs, og saksbehandler flere oppgaver selv. Vi jobber smartere og får til en enklere hverdag både for innbygger, næringsliv og det offentlige.

Påmelding og tider
Når du har fullført din påmelding vil du motta en bekreftelse. I denne bekreftelsen er det en lenke til din egen personlige side. Her kan du når som helst endre din påmelding frem til påmeldingsfristen.

Vi starter kl 09.30 på mandagen, og avslutter med en sen lunsj kl 13.00 tirsdag ettermiddag.

Uformell samling søndag kveld
Erfaring fra vårt brukermøte i 2021 er at en del av dere ankommer hotellet søndag kveld. Vi vil derfor gjerne invitere de som kommer søndag kveld til en uformell samling på hotellet med litt mat og quiz.

Fagpraten
Det blir tradisjonen tro også mulighet til å melde inn eventuelle spørsmål på forhånd til fagpraten, slik at vi kan forberede oss ekstra godt på akkurat ditt spørsmål. Skjema for innmelding av ønsker om en personlig fagprat vil bli sendt ut senere.

Festmiddag
Det blir fest med god mat og Heine Totland som konfransier og underholder.

Heine Totland og hans «All Star Band» fråtser i låter fra musikkens gullalder!
Det blir herlig energi, gode historier, flotte tolkninger og godt humør. Bandet setter passeren på 1963, skrur den rundt og tegner en sirkel som rommer noen av de beste låtene som finnes.

Transport
Hotellet ligger ca. 2 km unna Lysaker togstasjon. Vi vil komme tilbake til muligheter for felles transport tilbake til Gardermoen tirsdag.