Kurs

Matrikkel – en innføring

29. april, WEBKURS

Informasjon

Matrikkelkurset gir deg grunnleggende kunnskaper i GISLINE Matrikkel, og gjør deg i stand til å utføre generelle oppgaver i dette programmet.

Forkunnskaper:

GISLINE grunnkurs eller tilsvarende kunnskap i bruk av GISLINE.

Det er ikke et krav om at man allerede er godkjent matrikkelfører før man tar dette kurset. Det anbefales imidlertid at man har forkunnskaper om matrikkelen ved at man for eksempel setter seg inn i presentasjonene tilhørende Kartverkets Forkurs og Føringskurs.

http://www.kartverket.no/eiendom/saksbehandling/veiledning-og-kurs/veiledning-for-lokal-matrikkelmyndighet/Kurs-i-foring-av-matrikkelen/

Kurset passer for:

Kurset passer for matrikkelførere som skal bruke GISLINE Matrikkel i hverdagen.

Dette er et webkurs der det benyttes Teamviewer for kommunikasjon med foreleser. Ta kontakt med foreleser ved spørsmål rundt gjennomføringen.

Kontaktpersoner:

Annett Kongerød Stabell

Tlf. 415 69 600
annett@norkart.no

Innhold

12:00 - 15:00

Matrikkel - en innføring

Vi kommer til å vise: Sammenhengen i matrikkelsystemet En gjennomgang av funksjonaliteten under matrikkelføringene i GISLINE Matrikkel (både adresse, bygning og eiendom) Hvilke funksjoner skal brukes til de forskjellige føringene Matrikkelen forhold til QMS Nyttige funksjoner i Matrikkel-SAK MatrikkelAdminloggen Hvor finnes dokumentasjon til GISLINE Matrikkel (Trinn for trinn) Hvordan søke etter (feil)meldinger etc. fra matrikkelen på vårt kundesenter

Dette er et webkurs der det benyttes Teamviewer for kommunikasjon med foreleser. Ta kontakt med foreleser ved spørsmål rundt gjennomføringen.

Les mer

Foreleser

Vidar Strand

Vidar er en dedikert person med lang erfaring innen GISLINE, og med fagfeltet matrikkel. Som O-løper liker han å holde seg orientert og oppdatert, og deler gjerne sine erfaringer. Han jobber til daglig med kundestøtte hos Norkart, og kan hjelpe kunder med hva det måtte være.