Konferanse

KOMTEK-dagene 2023

7. november–8. november, Trondheim

Informasjon

Velkommen til KOMTEK-dagene!

Det er en glede å få invitere til KOMTEK-dagene 2023 på Clarion Hotel Trondheim.

Vi samler kunder og fagpersoner innen kommunalteknikk til to dager med faginnhold, kjente foredragsholdere, nyheter og erfaringsutveksling.

På KOMTEK-dagene møter du andre brukere og mange fagpersoner innen ditt fagfelt, og du vil få verdifullt innblikk i spennende teknologi, bruk av KOMTEK, faglig påfyll og diskusjoner, sosialt samvær – og ikke minst god mat og god underholdning.

KOMTEK-dagene 2023 er et 2-dagers arrangement. Vi har satt sammen et program hvor vi forsøker å kombinere oversikt, trender og faglig dybde. Vi håper du synes det ser interessant ut og at du får lyst til å delta.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Vi tror at mange ønsker å komme allerede mandag kveld. Vi inviterer til enkel servering og musikk fra DJ Nette Jandee Moen.

Årets gjest er Harald Rønneberg. Han en unik evne til å begeistre og inspirere sitt publikum! Han er energisk, varm og opptatt av å få mennesker rundt seg til å yte sitt beste. Harald er en av landets mest folkekjære TV personligheter, med 30 sesonger bak seg av «Senkveld med Thomas og Harald», og i senere tid er han aktuell med «Helt Harald».

Harald holder foredraget «Det er begrensa hvor dritt det kan gå» som også er et slags livsmotto for han. Gjennom dette motiviasjonsforedraget inspirerer han sitt publikum til å ta sjanser, gjøre sitt beste, få frem teamfølelsen, og tar utgangspunkt i hans egne erfaringer fra blant annet Harald gjør ting han ikke kan, og Helt Harald.

Vi gleder oss til å la Frode Alnæs vil lede oss gjennom festmiddagen sammen med sine musikere i Frode & The Frogs. De er en trio som forfører med sin musikalitet, sjarme og en spilleglede som overgår det meste. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det både fantastisk gitarspill og mange høydepunkter fra Alnæs lange musikalske karriere som låtskriver og artist. Frodes musikalske røtter innenfor både jazz og pop, gjør han til en spennende, leken og improviserende musiker. Han legger alltid inn noe nytt i sitt gitarspill og musikalske uttrykk. Og Jørun Bøgeberg og Eivind Kløverød er hans perfekte makkere på scenen!


DJ Nette Jandee Moen
, kanskje Norges kuleste DJ, vil også bidra til at denne kvelden blir alt annet enn kjedelig!

Vi kan i år tilby overnatting på disse hotellene

Påmeldingen er nå åpen. Sikre din plass i dag.

Påmelding knapp

Vi gleder oss til å treffe deg i Trondheim!

Kontaktpersoner:

Trond Hegna

Tlf. 419 26 874
trond.hegna@norkart.no

Einar Tomter

Tlf. 917 22 819
einar.tomter@norkart.no

Priser

Standardpakke:
Kr 11.990,- pr. deltager
Inneholder 2 dager med lunsj og kaffe, festmiddag og underholdning, 1 overnatting i enkeltrom m/frokost.

Deltagelse pr. dag:
Kr 3.950,- pr. deltager
Dekker kaffe, lunsj og 1 dag

Festmiddag tirsdag
Kr 2.400,-  pr. deltager
Dekker festmiddag og underholdning.

Sosialt mandag kveld
kr 600,-  pr. deltager
Dekker enkel servering og underholdning mandag kveld.

Overnatting
Kr 1.690,- pr deltager
I enkeltrom på Clarion hotell Trondheim eller Comfort hotell Trondheim.

Alle priser er eks.mva.