Velkommen til KOMTEK-dagene

Det er en glede å få invitere til KOMTEK-dagene 2022 på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

På KOMTEK-dagene møter du fagpersoner og brukere innen ditt fagfelt – og du vil få verdifullt innblikk i teknologi, brukertips og nyheter innenfor KOMTEK, faglig påfyll, sosialt samvær og god underholdning. Vi samler kunder, kjente foredragsholdere og Norkarts egne ansatte til et fyrverkeri av en konferanse


Påmelding knapp

NB! Du skal ikke logge deg på for å se på programmet (bruk knapp «Hopp over pålogging» / «Skip login» )

Her finner du en PDF av programmet. (denne vil bli revidert etter hvert. Utgave 120922).

Konferansen starter mandag 14. november. Klokken 10.00 er det offisielle åpning av KOMTEK-dagene og konferansen avsluttes med felles lunsj onsdag 16. november kl.13.00.

Årets program er i kjent stil bygget på følgende innhold:

FOREDRAG
Vi vil ha god faglig spredning på foredragene innen alle fagområder som KOMTEK dekker. Målet vårt er at disse foredragene skal gjøre dere bedre i bruk av KOMTEK og få nyttig faglig påfyll utover selve programvaren.

NØTTEKNEKKEREN
Nøtteknekkeren. Der vil vi stille med våre beste fagfolk innen de ulike fagområdene.

ÅRETS GJEST «Nils og Ronny»
Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen
«Nils og Ronny» har et inspirasjonsforedrag som heter: «Veien blir til HVIS du går.» Foredraget er litt utenom det vanlige, som kan gi tro på at det er mulig å bryte ut av vanetenkningens tvangstrøye og til å søke arbeidsglede og magi i jobb og hverdag. Med humor og fortellerglede gir Nils & Ronny sitt publikum en time som vil motivere til å tenke nytt og annerledes uansett stilling og tittel du måtte ha.

FESTMIDDAG
Årets festmiddag vil i år arrangeres i den store salen på THE Hub. Konferansier og vert for kvelden er Alex Rosén. Han binder sammen kvelden på unikt vis og krydrer programmet med humoristiske innslag underveis..

Vi vil også i år ha vårt store awardshow med utdeling av priser.

Kvelden blir ikke det sammen uten underholdning og dans. Heine Totland og hans
«All Star Band» fråtser i låter fra musikkens gullalder! Det blir herlig energi, gode historier, flotte tolkninger og godt humør. og er en gjeng fantastiske musikere som vil underholde oss gjennom kvelden.

DJ Mariann Rosa Thomassen – er også kjent fra bandet «Surferosa» hvor hun var vokalist. Hun er ei knalltøff dame med et sprudlende vesen, og kanskje Norges beste DJ. Gled dere, for dette er det trøkk i!

UTFLUKTER
Det legges opp til utflukter på tirsdagen 15. november.
Vi vil komme tilbake med informasjon om dette på et senere tidspunkt.

UFORMELL AFTEN
Arrangeres i den store salen + Foajeen med god mat, drikke, dans og underholdning med
DJ Bede og Norkarts eget husband «Brukerfeil».