kommunekart bannercloud-komm-4cloud-komm-1cloud-komm-2cloud-komm-3air-balloon

Kommunekart

kartpointer

Kommunekart

Kommunekart – ditt vindu inn i kommune-Norge

Kommunekart gir deg detaljerte kart og flybilder over hele Norge. Du kan søke opp adresser, steder og eiendommer over hele landet, og du kan enkelt beregne en kjørerute med trinn-for-trinn instruksjoner for hvordan du når målet ditt.

Du finner appene for nedlastning i App-store og i Google Play, i tillegg kan du åpne Kommunekart.com i de fleste nettlesere både på PC, Mac, telefoner og nettbrett.

Syv gode eksempler på bruk av Kommunekart

  • *ved å bestille Kommunekart-guiden godtar du at Norkart kontakter deg uforpliktende angående Kommunekart.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hva gir Kommunekart deg som innbygger?

action-adult-adventure

Kommunekart gir deg lett tilgang til kart-relatert informasjon du som innbygger kan ha glede av. Dersom du bor eller befinner deg i en av de nesten 300 fremtidsrettede kommunene som deler sine data i Kommunekart, får du i tillegg tilgang til detaljerte kartdata. Dette kan være fine turområder, kommunens reguleringsplaner, eiendomsinformasjon eller godkjente bygg og tiltak.

Disse dataene kan være meget nyttige for deg dersom du for eksempel skal bygge noe på eiendommen din. Du kan selv finne svar på mye, uten at du må ringe til en saksbehandler i kommunen.

Hva gir Kommunekart deg som en kommune?

Kommunekart gir dine innbyggere og kommunens turister en super mulighet til å finne relevant informasjon uansett hva man er på jakt etter. Dersom en innbygger skal bygge på tomten sin kan de ved hjelp av data dere tilgjengeliggjør finne svar på mange spørsmål på egenhånd. Dette gjør at kommunens saksbehandlere kan konsentrere seg om sine oppgaver og redusere antall henvendelser.

Det at kommunen deler sine data gjør at innbyggeren opplever kommunen som lettere tilgjengelig.

Turister vil også føle seg velkomne, og de kan lett finne frem til severdigheter da det er presentert og tilgjengeliggjort i kartet.

architecture-buildings-europe

Kommunekart Proff

De kommunene som er med i løsningen har mulighet til å sette opp Kommunekart proff. Dette er en mer avansert måte å bruke Kommunekart på, og dere tilpasser selv proff-løsningene slik at den passer til hver rolle i kommunen. Byggesaksbehandleren kan ha en løsning med sine egne kartdata, mens de på vann-, og avløpsavdelingen kan ha en annen løsning med tilgang til relevante kartdata innenfor sitt område.

Du kan lese mer detaljert informasjon om Kommunekart i løsningens hjelpefunksjon eller prøve webløsningen i din nettleser; https://kommunekart.com/.

Fred Runar Fjelltveit

Kundeansvarlig

Tlf. 970 98 432

fred.runar.fjelltveit@norkart.no