Gå til hovedinnhold

FME-Brandmark-Horizontal-BO-POS-RGB_noreg_V2-1-1

Har du mye data som ligger spredt rundt i kataloger, på disker eller i forskjellige systemer? Eller kanskje arbeidsoppgaver du mener kan automatiseres?

Vi kan hjelpe deg med å sammenstille, verdiøke og automatisere dine data og arbeidsprosesser ved hjelp av FME.

Hva kan FME gjøre for deg?

FME er et verdensledende verktøy for restrukturering, analyse og konvertering av geografiske data. Verktøyet  støtter over 500 forskjellige formater og API, og gjør det enkelt å sammenstille data fra forskjellige systemer for å oppnå en mer effektiv arbeidsflyt. Verktøyet er utviklet av Safe Software.

FME benyttes av bedrifter, kommuner og organisasjoner i alle størrelser, for eksempel Miljødirektoratet, Mattilsynet, Aker BP, Kystverket, Statkraft, NGI, Skanska og Jernbaneverket. 

FME Arena Norway 2024
POWERED BY NORKART

Årets FME-happening finner sted i Drammen 23. september 2024 - Velkommen! 🙌
FME_Arena_Norway_2023_9-1

Koble sammen

FME støtter over 500 formater og lar deg lese og skrive data i mange typer som CAD, GIS og BIM. Det forenkler datahåndtering ved å konvertere mellom flere formater i én prosess.

Utnytt datapotensialet

FME gjør det enkelt å hente ut og dele riktig data for publisering, database-synkronisering eller GIS-integrasjon, tilpasset dine behov.

Automatiser prosesser

FME automatiserer datarutiner, slik at du kan fokusere på analyse heller enn datahåndtering, og støtter alt fra matematiske beregninger til geografisk analyse.
Norkart er Safe Software-sertifisert Value-Added Reseller

Kontakt oss

Norkart har Norges største, sertifiserte FME-miljø som gjerne bistår i å strømlinjeforme dataprosesser og maksimere potensialet i dine data. Norkart ble teknologipartner i 2007 og har vært forhandler av FME siden 2008.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om FME.

Vi står klare til å bistå!

Dersom du skal i gang med et FME-prosjekt kan det lønne seg å abonnere på en supportpakke som du selv kontrollerer.

I pakken legges typisk 20 timer, som kan brukes fritt til FME hjelp. Vi kan bistå med å løse saker vha fysisk møte eller fjernstyring. Noe av det som kan inngå er tips til bruk av transformere, kurs/opplæring i FME, hjelp til oppsett av workspaces, fintuning av eksisterende workspaces.

Norkarts sertifiserte FME-eksperter - klare til å bistå!

 

Få med deg siste nytt!

BalloonFloatCarryManCloudSkyMulticolorIllustration-1

 

Group-6 kopi

 

Test FME helt gratis

Om du ønsker å teste FME og avgjøre om dette er verktøyet du har lett etter, kan vi sende deg en gratis prøvelisens og hjelpe deg i gang.

Last ned FME og send oss en e-post for å bestille en prøvelisens.