homepagecloudcloud

Fremtidens meglerpakke

Meglerpakke

Hva sier eiendomsmeglere om Norkart?

På Eies kontorer i Sandvika bestilles meglerpakker fra Bærum i Webmegler – levert av Norkart. Meglerene i tilknytning til Sandvikakontoret er godt fornøyde med den utviklingen som skjer i markedet.

Selve bestillingen gjøres i WebMegler, og det gjør jobben enklere for oss som sitter backoffice, men også for meglerne selv. Men det viktigste er at nå mottar vi leveransen fra kommunene raskere enn før, og kan lettere sette sammen et ferdig prospekt for eiendommen på kort tid. – Koordinator Lene G. Stangebye-Nielsen

Vi skulle gjerne sett at leveransen kom i løpet av maksimalt 24 timer. Det er en forventning fra selger at ting skal skje hurtig når man først setter i gang en salgsprosess, og drømmen er at alt kan hentes helautomatisk fra kommunen, uten ventetid i det hele tatt, sier Stangebye-Nielsen.

Norkart jobber kontinuerlig med å automatisere kommunene. På sikt vil dette sikre effektive og standardiserte leveranser. Målsetningen til Norkart er at alle dokumenter fra kommunen skal produseres og leveres helautomatisk – dermed drastisk kutte leveransetiden.

Lene eie

Hanne Therese Jødal Skallerud

Tlf.