Aktuelt

Årets sommerstudenter er på plass!

Skrevet av Gry Hege Thorslund | 17.jun.2022 13:47:07

Årets sommerstudenter er på plass!

Teknologidirektør Marius Seglsten og administrerende direktør Leif Arne Brandsæter tar imot de spente sommerstudentene



I tolv år har vi invitert studenter fra hele landet til å søke seg til Norkart sommer – og med en rekordstor bunke av søkere har vi satt sammen hele åtte ulike team som skal bryne seg på våre innovasjonsprosjekter, arbeide med proof of concept og by på idéer og utfordre oss på vår eksisterende produkt- og tjenesteportefølje.



Varm velkomst

Det var svært god stemning da årets sommerstudenter møtte opp i Norkarts lokaler onsdag morgen. Etter en samlende kaffe og småprat, ble studentene tatt varmt imot av Leif-Arne Brandsæter og Norkarts ledergruppe.



Studenter med stor kompetansebredde

I år har vi vært så heldige å få 29 skarpe hoder i hus, fordelt på våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og på Lillehammer. Studentene kommer fra en rekke ulike utdanningsinstitusjoner og studier innenfor ulike fagområder.

Med denne kompetansebredden blir det mulig for oss å sette sammen autonome team, som kan drive prosjektene fra start til slutt sammen med sine veiledere. På denne måten vil studentene få reelt bilde av hvordan det er å være i arbeidslivet og å jobbe i Norkart.



Magnus Solberg, avdelingsdirektør for kommunalteknikk på Lillehammer, deltok i møtet via Teams.



Studentene fikk innføring i Norkarts historie, våre fremtidsutsikter og grunnprinsippene vi bygger alt vårt arbeid på. Nå gleder vi oss til å inkludere de i vårt arbeid med å skape smartere samfunn.



Sommerstudentene på plass i Hoffsveien for velkomstdag hos oss i Norkart.



Introduksjonsdagen ble avsluttet med sosialt samvær og middag på Skøyen.



Relevante lenker: