Aktuelt

Appen Fiskher hedret for smart bruk av geografisk data -

Skrevet av Mia | 02.sep.2021 14:47:47

Appen Fiskher hedret for smart bruk av geografisk data

Gratulerer til Fiskher! đŸ„ł 27.august 2021 ble det utdelt priser til tre bedrifter for Ă„ hedre smart bruk av geografiske data, og en av vĂ„re kunder; Fiskher AS, stakk av med seieren for «beste kommersielle tjeneste eller produkt».  Diplomet ble delt ut av Nikolai Astrup fra kommunal- og moderniseringsdepartementet og Nasjonalt geodatarĂ„d.

Fiskher har benyttet seg av vÄre API-tjenester for kart og flyfoto, og utviklet en suksessfull app for fiskeinteresserte. Appen har blitt til ved at noen av Norges beste og ivrigste fritidsfiskere har samlet sin kunnskap og erfaring, slik at hvem som helst nÄ kan fiske som proffene. Fiskher kan vise til over 45.000 fiskeomrÄder langs norskekysten hvor alt ligger til rette for Ä fange drÞmmefisken.

Appen bidrar ogsÄ til Ä nÄ FNs bÊrekraftmÄl 14, som handler om Ä bevare og bruke havet og de marine ressursene pÄ en mÄte som fremmer bÊrekraftig utvikling.

Fagansvarlig i Fiskher, Tommy Egra

“Fiskher er avhengig av detaljerte flyfoto- Norkart leverer dette til en hþy
kvalitet som gjþr brukeropplevelsen svért god!”.
Trond Are Gjone, grĂŒnder og daglig leder for Fiskher AS


Hvordan kan appen vite hvor fisken biter?

Fiskher bruker avanserte sjÞkart og satellittbilder, som gir unik innsikt bÄde over og under vann. Mens mange andre apper i samme kategori benytter seg av brukernes private fangstdata for Ä finne fiskefelt, bruker denne appen dyktige fiskeeksperter som tegner opp feltene ved hjelp av de mest avanserte og detaljerte kartene pÄ markedet.



Norkarts API
-tjenester inneholder alltid de ferskeste flyfoto og har Norges mest detaljerte kart. KartlĂžsningene passer for alle, fra start-ups til brukere med store portal-lĂžsninger, og skreddersys etter ditt behov. Mer om vĂ„re API og andre tjenester kan du lese om pĂ„ vĂ„re sider. Er du utvikler? Da kan du fĂ„ tilgang pĂ„ vĂ„r gratis prĂžveperiode for API – kart og flyfoto.



Alexander Salveson Nossum

Innovasjonsleder

Tlf. 412 93 632

alexander.nossum@norkart.no