0Days0Hours0Minutes0Seconds

Hva er FME og FME World Tour?

FME står for «Feature Manipulation Engine», og er et smartverktøy (ETL verktøy) som brukes til å integrere og konvertere forskjellige data til de formatene som trengs – uten at man trenger å forholde seg til koding eller annet manuelt oppsett. Dette gir en automatisert arbeidsflyt, det blir enklere å koble riktig data sammen og man kan enklere jobbe sammen via sikker datadeling.

Norkart har avholdt FME World Tour i Norge ÅTTE år på rad, som en del av Safe Software’s årlige FME World Tour. Vi jobber aktivt med FME hver dag, og har flere sertifiserte kolleger som skal bidra med nyttig informasjon til arrangementet.

Vi inviterer til FME World Tour på Mesh Youngstorget den 21. april der vi vil presentere muligheter, vise eksempler og fortelle om nye funksjoner. Dette er et arrangement som passer både dem som jobber med FME, og de som er nysgjerrige på dette kraftige verktøyet.

Arrangementet er gratis for studenter.

I tillegg til spennende foredrag vil du kunne ta med deg eksempler på teknologiske utfordringer til vårt «Doctors Corner». Norkart har Norges største FME miljø,  og våre eksperter står klare til å hjelpe deg med spørsmål eller utfordringer du står ovenfor i dag.

 

Gründerne ønsker velkommen

Vinn en tur i denne

Spennende brukerhistorier

Alle nyheter i FME 2022.0

Vi mekker popcorn

Ønsker du ha ha et innlegg på FME World Tour?

Vi er interessert i stort og smått som kan være interessant rundt teamet FME – Ta gjerne kontakt! NB! Frist 4. april.