Hva er FME og FME World Tour?

FME står for «Feature Manipulation Engine», og er et smartverktøy som brukes til å integrere og konvertere forskjellig data til det formatet som trengs – uten at man trenger å forholde seg til koding eller annet manuelt oppsett.

Dette gir en automatisert arbeidsflyt, det blir enklere å koble riktig data sammen og man kan enklere jobbe sammen via sikker datadeling.

Norkart har avholdt FME World Tour i Norge ÅTTE år på rad, som en del av Safe Software’s årlige FME World Tour. Vi jobber aktivt med FME hver dag, og har flere sertifiserte kolleger som skal bidra med nyttig informasjon til arrangementet.

Vi inviterer til FME World Tour på Mesh Youngstorget den 21. august der vi vil presentere muligheter, vise eksempler og fortelle om nye funksjoner. Dette er et arrangement som passer både dem som jobber med FME, og de som er nysgjerrige på dette kraftige verktøyet.

Arrangementet er gratis for studenter.

I tillegg til spennende foredrag vil du kunne ta med deg eksempler på teknologiske utfordringer til vårt “Doctors Corner”, og våre eksperter står klare til å hjelpe deg med spørsmål eller utfordringer du står ovenfor i dag.

Ønsker du ha ha et innlegg på FME World Tour?

Vi er interessert i stort og smått som kan være interessant rundt teamet FME – Ta gjerne kontakt!

Frist 4. april.

0Days0Hours0Minutes0Seconds
Ønsker du å holde foredrag? Send oss en e-post til fme@norkart.no, innen 4.april 2022.