Kurssamarbeid med TEKNA

Norkart har denne våren inngått et nytt og spennende samarbeid med TEKNA. TEKNA er en anerkjent kursarrangør, og holder årlig over 200 kurs for sine 88 000 medlemmer og andre. Norkart besitter høy fagkompetanse blant våre ansatte, og flere av våre kurs er blitt attraktive – også utenom våre egne kunder. TEKNA står som kursorganisator, og Norkart bidrar med foredragsholder og innhold av kursene.

Digital kurs med NorkartTil høsten starter vi opp med å tilby kurset «Utarbeidelse av reguleringsplankart». Innholdet i kurset vil være en arbeidsløype for produksjon av en enkel reguleringsplan frem til ferdig plankart og korrekte plandata. Foredragsholder er vår dyktige planekspert Bjarne Boge, som tar gjennomgang av hele prosessen i GISLINE, med mange tips og triks. Informasjon og påmelding til kurset finner du her: tekna.no/kurs/Utarbeidelse+av+reguleringsplankart
Dato: 15. September og 10. november.

Dette kurset egner seg for alle som jobber med reguleringsplaner, arealplanlegging – Plankonsulenter m.m. i kommuner og private firmaer.
Vi ser frem til samarbeidet, og flere kurs vil bli tilgjengelige etter hvert.

Kurs og konferanser

Mer informasjon om Norkarts kursavdeling finner du her: norkart.no/kurs-konferanser. Her er det også mulig å bestille egne bedriftsinterne kurs. Har du ellers noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt på kurs@norkart.no.

Norkart kurs

kurs@norkart.no