Norkart bistår med gratis FME i
Safe Software’s Covid-19 lisensprogram

På grunn av den raske spredningen av Covid 19, er oppdaterte data fra pålitelige kilder en viktig byggestein for å håndtere denne pandemien.

Covid 19 påvirker oss alle verden over. Safe Software ønsker å støtte forskning som kan hjelpe å overvinne denne pandemien. De tilbyr derfor gratis lisenser til alle offentlige etater, selskaper og frilansere som jobber i kampen mot covid 19-pandemien, gjennom FME-teknologi. De styrker også sin kundestøtte kapasitet, for å håndtere den økte pågangen. Les den formelle uttalelsen fra Safe Software.

Her kan du søke om gratis lisens for COVID-19-prosjekter..

Som et av de ledende FME-miljøene i Norge, tilbyr Norkart støtte til alle som trenger hjelp til å komme i gang med FME og jobbe med disse viktige oppgavene. Norkart holder åpent som normalt – og våre ansatte er tilgjengelig på telefon, e-post eller videomøter. Ta kontakt med fme@norkart.no hvis du har behov for bistand.

Minner om at  Virtual FME World Tour 2020 Norway  har blitt digital, som følge av covid 19. Les mer og meld deg på her.

FME World Tour

fme wt 2020