Fra CD-rom til Saas og AI ved hjelp av mangfold?

Alexander jobber til daglig i krysningen mellom mennesker, IT og lokasjons teknologi. Torsdag 5.mars står han på Tech-scenen på SHE conference  i Oslo Spektrum og forteller om hvordan Norkart har brukt mangfold for å bli mer konkurransedyktige.

Til neste år er vi 60 år og vi har gått en reise fra fysiske CD-rom til skyen med Software as a Service (SaaS). Hvordan har vi klart det? Vi har erfart at vår utvikling har vært preget av kultur og mangfold – vel så mye som teknologi.

Norkart er partner med SHE communinity som jobber for mangfold og likeverd. Vi har kjent på den positive effekten ved å strategisk jobbe for team med mangfold – ulike kjønn, alder, bakgrunn, erfaring og etnisitet – og vi investerer i dette fremover.

Alexander S. Nossum

Temaet på årets SHE conference er «Less Talk, More Action». Er du klar for å gjøre det som skal til?
Hør mer på SHE conference 5. mars – Equality Matters.

less-talk-,more-action

Ulike personprofiler – skaper bedre resultater

Fussball-KMoMathilde

Dyktige tech-kvinner rekrutterer godt

jobb