Norkart Brukermøte 2019

Norkart Brukermøte - plan og geodata 2019

VELKOMMEN TIL NORKART BRUKERMØTE  28,-29. OKTOBER 2019
Det er en glede å få invitere til Norkart brukermøte plan og geodata 2019 som i år arrangeres på Quality Hotel Expo på Fornebu. Vi samler kunder, samarbeidspartnere, kjente foredragsholdere, samt Norkarts egne ansatte til to innholdsrike dager.

På brukermøtet treffer du fagpersoner og brukere innen ditt fagfelt – og du vil få verdifullt innblikk i teknologi, bruketips og nyheter i Norkart sine løsninger og programvare. Vårt mål er at brukermøtet skal gi deg faglig påfyll, sosialt samvær og god underholdning.

Vi skaper ikke fremtiden alene – men sammen med kunder og samarbeidspartnere. Vi har på bakgrunn av dette en stadig økende kundemasse og flere forskjellige løsninger og programvare i vår GIS portefølje. Vi fortsetter derfor suksessen fra i fjor med ett samlet brukermøte, som tar for seg alle våre løsninger innenfor plan og geodata.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *