KOMTEK dagene

KOMTEK-dagene 2019

Det er en glede å få invitere til KOMTEK-dagene 2019 som i år arrangeres 18,-20 november på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

På KOMTEK-dagene møter du fagpersoner og brukere innen ditt fagfelt – og du vil få verdifullt innblikk i teknologi, brukertips og nyheter innenfor KOMTEK, faglig påfyll, sosialt samvær og god underholdning. Flere kommuner står foran regionsreform med nytt kommunenummer eller en full kommunesammenslåing. Begge deler påvirker samtlige KOMTEK-tjenester og vi vil bruke disse KOMTEK-dagene til en grundig gjennomgang av hvordan du som KOMTEK-bruker vil bli påvirket av dette. Vi vil i tillegg gi presentere neste generasjon KOMTEK og vise de første smakebiter fra denne.

I år har vi vært så heldige å få selveste digitaliseringsminister Nikolai Astrup på besøk for å snakke om regjeringens digitaliseringsstrategi. Vi får også besøk av Jon Niklas Rønning som er en av landets mest populære musikalske komikere.

Vi kan også friste med to flotte utflukter til henholdsvis Operaen og Akershus festning.

LEDERSEMINAR
Etter suksessen i fjor fortsetter Norkart også i år med en separat sesjon for kommunale ledere som får ansvar for gjennomføring av digital transformasjon. Les mer

På linken nedenfor finner du mer informasjon, program og mulighet til å melde deg på.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *