Hvordan kan kommunene lykkes med digitalisering?

Norkart inviterer til Digitaliseringsseminar for ledere 23-24 mai på Thon Hotel Opera i Oslo Det sentrale temaet for seminaret er «Hvordan kommunene konkret skal lykkes med digitalisering»

Mange kommuner startet med digitalisering, men ser at digitalisering og tilhørende gevinstrealisering går for sakte. Samtidig betyr digitalisering at lederrolle er i endring og er man usikker hva skal til for å lykkes.

Norkart organiserer en Digitaliseringsseminar for ledere 23-24 mai. «Hvordan kommunene konkret skal lykkes med digitalisering» er det sentrale temaet for lederseminaret. Vi deler erfaringer med hverandre og fokuserer på lærerike historier fra kommuner og på fallgruver vi bør unngå. Norkart støtter dere gjerne i prosessen.

Din kommune deltar i programmet «Den Digitale Kommune» og betaler derfor en redusert avgift. Seminaret passer for kommunalsjefer, tjeneste-/enhetsledere, digitaliserings-/prosjektledere, og IKT ledere.

Mer informasjon og påmelding finner du her.