Lillehammer: Utvikler 1-3 års erfaring

Vil du være med på å automatisere Norge? Med en bred portefølje av kunder innen både privatmarkedet og kommunesektoren har vi et skarpt fokus på å forenkle, forbedre og fremfor alt automatisere, slik at mennesker frigjøres til meningsfylt arbeid. Vårt siste bidrag til dette er automatisering av nabovarsel

Les om vår elektroniske nabovarsel i Teknisk ukeblad

På Lillehammer er vi ett av de største it-miljøene med snart 60 ansatte. Her vil du jobbe med modernisering og automatisering av systemer innen kommunaltekniske områder som renovasjon, vann & avløp, brannforebygging, innbyggerdialog og økonomi. Vi har et stort utviklingsmiljø på 20 utviklere. Vi er stolte av å lage produkter hvor vi påvirker hverdagen til folk flest.

Vi trenger deg som har jobbet som utvikler noen år. Du ser gode teknologiske løsninger og evner å bygge bro fra gammelt til nytt.

Våre løsninger er i hovedsak webløsninger som kjører i Azure. Dermed ønsker vi utviklere med kjennskap til C#, .NET Core og skyarkitektur eller JavaScript/TypeScript med React og Redux. Har du kompetanse på begge områder er dette et pluss. Kontinuerlig utrulling og infrastructure as code er teknikker vi bruker, så dette er noe du har forståelse for eller ønsker å bli bedre på. Erfaring med skydrift i Azure eller andre løsninger er noe vi vil sette pris på.

Vi tror på samarbeid i team og som utvikler hos oss er du med i ett utviklingsteam. Derfor verdsetter vi at du er opptatt av kode som andre forstår og løsninger som både brukere og kunder setter pris på. Vårt kompetente miljø på Lillehammer jobber tett sammen med utviklermiljøene i Sandvika og Trondheim. Det er teamet som leverer, slik at utviklingsoppgavene vil være varierte og vi forventer at du setter pris på læring, kompetanse og ny teknologi.

Hva vi ser etter i deg:  

  • Minst ett, men gjerne flere år, års erfaring som programvareutvikler.
  • Relevant utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Sterk evne og lyst til å lære og anvende ny teknologi i samarbeid med andre
  • Relevant prosjekterfaring
  • Vilje til å kommunisere innenfor og utenfor teamet for å finne gode løsninger
  • Evne til å balansere mellom løsningen som er riktigst og den som er raskest å lage

Good oral and written communication skills in Norwegian are required 

Noe for deg?

Arbeidssted: Lillehammer
Søknadsfrist: 05.05.2019