Trondheim: Utvikler 0-3 års erfaring

Vi ønsker deg som elsker å kode moderne software i Azure og på web. Du trenger ikke ha lang erfaring, men bør kjenne til de vanligste rammeverkene innenfor webutvikling og gjerne ha gjort noen prosjekter fra før. Det aller viktigste er at du er engasjert og brenner for å jobbe sammen med andre i team for å utvikle gode og intuitive løsninger. 

Om deg

  • Utvikler med lyst til å lære?
  • Har du lyst til å være med på å lage systemer som påvirker alles hverdag?
  • Vil du være med på å automatisere Norge?

Hos oss starter du rett i et etablert utviklerteam med tett oppfølging det første året ditt. Vi får gode tilbakemeldinger på vår mottakelse og opplæringsprogram av unge og nyutdannede og ser gjerne etter ambisjonsrike personer hvor vi tilbyr gode muligheter for en strukturert karrierevei.

Ditt hovedfokus vil være koding i React, Azure og .NET.  Du ser etter de gode og intuitive løsningene for sluttbrukeren, og har med deg hele veien at brukeren jobber på flere flater. Du brenner for å automatisere det du kan automatisere i utviklingsprosessen, og liker å strukturere og refactore koden etter hvert som kodebasen vokser. God kvalitet og god kodedisiplin er noe du setter høyt.

Noe for deg?

Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: 08.03.2019