Bergen: Rådgiver

Markedsavdelingen søker ny medarbeider som kan ta totalansvar for en egen kundeportefølje og/eller tilby rådgivning innen relevante fagområder. Aktuelle kompetanseområder er Plan og geodata, Kommunalteknikk, Vann- og avløp eller bruk av data til beslutningstøtte i det private næringsliv. Er du et rent salgstalent med sterk interesse for Smarte byer, IoT, Big data eller AI ønsker vi også kontakt med deg

Arbeidsoppgaver

  • Nysalg av digitale tjenester
  • Strategisk utvikling eksisterende kunder
  • Rådgivning inne relevante fagområder
  • Utarbeidelse og oppfølging av salgs- og markedsplaner
  • Deltagelse i innovative utviklingsprosjekter

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen ett eller flere av de relevante fagområder
  • Minimum 3 års erfaring fra kundearbeid
  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Lagspiller
  • Endringsvillig

Om oss
Vi jobber innenfor et bredt spekter med spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer.
Noe for deg?

Arbeidssted: Bergen
Søknadsfrist: 15.02.2019