Lillehammer: Senior Prosjektleder

Vi søker deg som ønsker å ta ansvar og lede prosjekter hos Norkarts avdeling på Lillehammer. Du er en strukturert og tydelig person som setter mål, viser vei og er god på å få til godt samarbeid både internt og mot våre kunder.

Vi jobber innenfor et bredt spekter med spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange mennesker.

Arbeidsoppgaver og ansvar

 • Gjennomføre og lede smidige utviklingsprosjekter i tett samarbeid med øvrige aktiviteter i Norkart og mot våre kunder
 • Gjennomføre og lede konsulent- og utrullingsprosjekter mot våre kunder, primært i kommunemarkedet
 • Bidra til kontinuerlig forbedring av Norkarts metodikk
 • Sørge for å skape reelle verdier for Norkart og våre kunder
 • Bidra til prosessforbedring


Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdanning fra universitet eller høgskole
 • Erfaring fra å lede og gjennomføre systemutviklingsprosjekter eller utrullingsprosjekter
 • Teknologisk bakgrunn og forståelse med erfaring fra programvareutvikling er en stor fordel
 • Teamorientert og samarbeidsinnstilt person med stort engasjement
 • Evne til å kombinere tydelig ledelse med smidighet, herunder målformulering og lede mot disse
 • Kunne identifisere seg med selskapets verdier: Redelighet, entusiasme, konkurransevilje og lagspill

Noe reisevirksomhet må påberegnes. Norsk er arbeidsspråk og dette må beherskes skriftlig og muntlig

Vi tilbyr
Vi kan tilby et uformelt, åpent og vennlig arbeidsmiljø i en sterk bedriftskultur. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig og vi kan tilby fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling pluss gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende ekskursjoner og vi har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi jobber i team og forsøker stadig å forbedre prosessene våre for å kunne levere enda mer effektivt!

Om oss
Norkart er en norsk programvare- og kompetansebedrift som automatiserer og forenkler offentlig og privat sektor. Selskapet leverer avanserte mobile felt- og selvbetjeningsløsninger, samt skybasert drift. Vi benytter nå kunstig intelligens og internett-sensorer for bla. å forenkle byggesaksbehandling og sikre ledningsnett. Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Hovedtyngden av våre 162 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer.

Noe for deg?

Arbeidssted: Lillehammer
Søknadsfrist: 12.12.2018
(Aktuelle kandidater kontaktes innen 12.12.18)

Send søknad og CV til jobb@norkart.no
Merk søknaden med «Prosjektleder»