Lillehammer: Konsulent

På grunn av økende oppdragsmengde trenger vi dyktig konsulent på avdeling for kommunalteknikk. Ditt hovedfokus vil være databasejobbing med konvertering og tilpasning av data. I tillegg vil det være arbeidsoppgaver innen kundeopplæring og support.

Hos Norkart vil du inngå i arbeidsteam med utviklere, markedsteam og andre konsulenter med tanke på videreutvikling og nyutvikling av produkter. Evnen til å jobbe i team, tenke kreativt og nyskapende er noe vi setter høyt.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Konvertering av data til våre systemer
 • Manipulering og tilpasning av data ved bruk av SQL, gjerne også sammen med FME eller andre verktøy for manipulering av data
 • Rapportering fra database ved bruk av SQL og Power BI e.l.
 • Kundetilpassede spørringer ved bruk av SQL
 • Kurs og kundeopplæring i våre løsninger
 • Kundestøtte/support og annen kundebistand rundt våre løsninger
 • Utvikling av nye tjenester og videreforedling av eksisterende tjenester

Ønskede kvalifikasjoner

 • Grunnleggende kompetanse om relasjonsdatabaser, fortrinnsvis Microsoft SQL Server og/eller PostgreSQL
 • Grunnleggende kompetanse om SQL
 • Gjerne erfaring med FME og/eller Power BI
 • Utdannelse fra universitet eller høyskole, men relevant erfaring kan erstatte manglende formell kompetanse
 • Evne til nyskapning og kreativitet

Vi tilbyr
Vi kan tilby et uformelt, åpent og vennlig arbeidsmiljø i en sterk bedriftskultur. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig og vi kan tilby fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling pluss gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende ekskursjoner og vi har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi jobber i team og forsøker stadig å forbedre prosessene våre for å kunne levere enda mer effektivt!

Om oss
Vi jobber innenfor et bredt spekter med spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer.

Norkart er en norsk programvare- og kompetansebedrift som automatiserer og forenkler offentlig og privat sektor. Selskapet leverer avanserte mobile felt- og selvbetjeningsløsninger, samt skybasert drift. Vi benytter nå kunstig intelligens og internett-sensorer for bla. å forenkle byggesaksbehandling og sikre ledningsnett. Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Hovedtyngden av våre 162 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer.

Noe for deg?

Arbeidssted: Lillehammer
Søknadsfrist: 12.12.2018
(Aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen 21. desember)

Send søknad og CV til jobb@norkart.no
Merk søknaden med «Konsulent»