Lillehammer: Junior webutvikler

Har du lyst til å være med på å lage Norkarts neste generasjon responsive løsninger i React/Javascript?

Vi trenger deg som elsker å kode webløsninger. Du trenger ikke ha lang erfaring, men må kjenne til de vanligste rammeverkene innenfor webutvikling og bør ha gjort noen prosjekter på web fra før. Det aller viktigste er at du er engasjert og brenner for å jobbe sammen med andre i team for å utvikle gode og intuitive løsninger. 

Du starter i et etablert utviklerteam med tett oppfølging det første året ditt hos oss. Vi mottar svært gode tilbakemeldinger på vår mottakelse og opplæringsprogram av unge og nyutdannede og ser gjerne etter ambisjonsrike personer og tilbyr gode muligheter for en strukturert karrierevei.

Ditt hovedfokus vil være frontend utvikling. Det er teamet som leverer slik at det vil også kunne være andre utviklingsoppgaver. Vi bruker React som rammeverk. Du ser etter de gode og intuitive løsningene for sluttbrukeren, og har med deg hele veien at brukeren jobber på flere flater. På større oppgaver vil du jobbe tett sammen med UX-designere. Du brenner for å automatisere det du kan automatisere i utviklingsprosessen, og liker å strukturere og refactore koden etter hvert som kodebasen vokser. God kvalitet og god kodedisiplin er noe du setter høyt.   

Hva vi ser etter i deg:  

  • 0 – 5 års erfaring.   
  • Nyutdannede oppfordres til å søke
  • Relevant utdannelse fra høyskole eller universitet   
  • Må beherske norsk godt skriftlig og muntlig   
  • Erfaring med eller lyst til å lære Javascript, HTML+CSS og generell frontendutvikling – gjerne med React/Redux   
  • God interesse for gode grafiske brukergrensesnitt 
  • Kjennskap til ett eller flere av de mest vanlige rammeverkene for webutvikling   
  • Vilje til å kommunisere innenfor og utenfor teamet for å finne gode løsninger   
  • Evne til å balansere mellom løsningen som er riktigst og den som er raskest   

Vi tilbyr
Vi kan tilby et uformelt, åpent og vennlig arbeidsmiljø i en sterk bedriftskultur. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig og vi kan tilby fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling pluss gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende ekskursjoner og vi har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi jobber i team og forsøker stadig å forbedre prosessene våre for å kunne levere enda mer effektivt!

Om oss
Vi jobber innenfor et bredt spekter med spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer.

Norkart er en norsk programvare- og kompetansebedrift som automatiserer og forenkler offentlig og privat sektor. Selskapet leverer avanserte mobile felt- og selvbetjeningsløsninger, samt skybasert drift. Vi benytter nå kunstig intelligens og internett-sensorer for bla. å forenkle byggesaksbehandling og sikre ledningsnett. Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Hovedtyngden av våre 162 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer.

Noe for deg?

Arbeidssted: Lillehammer
Søknadsfrist: 12.12.2018
(Aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen 21. desember)

Send søknad og CV til jobb@norkart.no
Merk søknaden med «Web»