Lillehammer: Erfaren systemutvikler

Vi trenger deg som har jobbet noen år med .NET. Du ser gode teknologiske løsninger og evner å lage bro fra gammelt til nytt. Det aller viktigste er at du er engasjert og brenner for å jobbe med utviklingsteamet for å utvikle Norkart sine løsninger videre på nye teknologiske plattformer. 

Vil du være med på å automatisere Norge? Med en bred portefølje av kunder innen både privatmarkedet og kommunesektoren har vi et skarpt fokus på å forenkle, forbedre og fremfor alt automatisering, slik at mennesker frigjøres til meningsfylt arbeid.  

Du vil jobbe sammen med andre utviklere i et team. Ditt hovedfokus vil være utvikling av backend API, implementering i Azure og systemdesign. Det er teamet som leverer, slik at det vil også kunne være andre utviklingsoppgaver. 

Du brenner for å automatisere det du kan automatisere i utviklingsprosessen. Og du liker å strukturere og refactore koden etter hvert som kodebasen vokser. God kvalitet og god kodedisiplin har du under huden.  

Hva vi ser etter i deg:  

  • Minst tre års erfaring som programvareutvikler.   
  • Relevant utdannelse fra høyskole eller universitet 
  • Sterk evne til å lære og anvende ny teknologi i samarbeid med andre 
  • Relevant prosjekterfaring   
  • Må beherske norsk godt skriftlig og muntlig
  • Erfaring med C#/.Net og tilhørende rammeverk som ASP.Net    
  • Erfaring med Microsoft Azure   
  • Vilje til å kommunisere innenfor og utenfor teamet for å finne gode løsninger   
  • Evne til å balansere mellom løsningen som er riktigst og den som er raskest


Om oss

Vi jobber innenfor et bredt spekter med spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer.

Norkart er en norsk programvare- og kompetansebedrift som automatiserer og forenkler offentlig og privat sektor. Selskapet leverer avanserte mobile felt- og selvbetjeningsløsninger, samt skybasert drift. Vi benytter nå kunstig intelligens og internett-sensorer for bla. å forenkle byggesaksbehandling og sikre ledningsnett. Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Hovedtyngden av våre 162 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer.

Vi tilbyr
Vi kan tilby et uformelt, åpent og vennlig arbeidsmiljø i en sterk bedriftskultur. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig og vi kan tilby fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling pluss gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende ekskursjoner og vi har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi jobber i team og forsøker stadig å forbedre prosessene våre for å kunne levere enda mer effektivt!

Noe for deg?

Arbeidssted: Lillehammer
Søknadsfrist: 12.12.2018
(aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen 21. desember)

Send søknad og CV til jobb@norkart.no
Merk søknaden med «Azure»