GIS-ekspert med forkjærlighet for FME?

Teknologiavdelingen søker en nysgjerrig og engasjert GIS-ekspert som ønsker å fordype seg i dataflyt, automatisering og forenkling av arbeidsrutiner. Du har kompetanse om geografiske data og databaser og er en person som kan jobbe tett sammen med utviklingsteam, markeds- og konsulentavdelingen.

En av primæroppgavene vil være å jobbe med Safe Softwares FME, finne nye bruksområder og skape aktiviteter, internt i  Norkart og ute i markedet.   

Norkart er gullpartner av Safe Software, og har flere ansatte med FME-sertifiseringer. Nå ønsker vi oss en til!   

Du trenger ikke å ha en formell FME-sertifisering, men du må ha god erfaring i bruk av FME og interesse for temaet. Har du det så kan vi gi deg tiden og støtten du trenger for å ta en formell sertifisering!  

Norkart har en bred kundeportefølje inne kommune, stat og privat næringsliv. Vi har et skarpt fokus på å forenkle, forbedre og automatisere rutinemessige arbeidsoppgaver.  

Som FME-ekspert hos oss kan du forvente å jobbe med å finne nye bruksområder for FME, være brobygging mellom ulike systemer og utføre oppdrag for kunder. Du vil være blant våre representanter på Safes årlige FME World Tour i Norge, partnermøter og FME User Conference som arrangeres hvert tredje i år i Vancouver.  

Vi kan tilby et uformelt, åpent og vennlig arbeidsmiljø i en sterk bedriftskultur. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig og vi kan tilby fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling pluss gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende ekskursjoner og vi har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi jobber i team og forsøker stadig å forbedre prosessene våre for å kunne levere enda mer effektivt!   

Du må beherske norsk og engelsk godt skriftlig og muntlig.

Om oss

I Norkart er du med å automatisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten. Vi jobber innenfor et bredt spekter med spennende kunder fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer.

Norkart er en norsk programvare- og kompetansebedrift som automatiserer og forenkler offentlig og privat sektor. Selskapet leverer avanserte mobile felt- og selvbetjeningsløsninger, samt skybasert drift. Vi benytter nå kunstig intelligens og internett-sensorer for bla. å forenkle byggesaksbehandling og sikre ledningsnett. Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Hovedtyngden av våre 160 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer.

Noe for deg?

Arbeidssted: Sandvika, Lillehammer, Bergen, Kristiansand eller Trondheim – det som passer best for deg!
Søknadsfrist: 10.11.2018

Send søknad og CV til jobb@norkart.no
Merk søknaden med «GIS»