Sandvika: Erfaren interaksjonsdesigner/visuell designer

Vil du være med å bygge vårt design- og UX-miljø?

Norkart skal styrke designmiljøet og kompetansen, og er på jakt etter en person til nyopprettet rolle som ansvarlig for interaksjonsdesign. Du vil få ansvar for å utforme og bygge opp miljøet vårt rundt interaksjonsdesign og grafisk design. Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe på tvers av våre fagmiljøer, fra markedsføring og kommunikasjon til våre utviklerteam. Derfor trenger vi deg som brenner for å skape miljø og engasjement rundt fagfeltet. Du har gjerne bakgrunn fra designfaget, har noen års relevant erfaring og er engasjert i alle livsfaser av softwareutvikling. Er du kodenær eller grafisk kreativ – er det en fordel.

Hva du vil gjøre hos oss? 

 • Stå i spissen for å bygge designkulturen i Norkart – og utvikle vår strategi for brukeropplevelse og digitalt design sammen med våre engasjerte interaksjonsdesignere
 • Jobbe som designer mot utviklingsteam, kommunikasjon og salg/marked 
 • Være en viktig bidragsyter i alle livsfaser til våre produkter 


Hvem er du?
 

 • Relevant utdanning innen UX, UI, grafisk design 
 • Inspirator, ambassadør og motivator for faget ditt 
 • Har erfaring, men har fortsatt et sterkt ønske om å holde deg oppdatert
 • Du har gjerne hatt en lederrolle tidligere – og liker å skape resultater gjennom andre
 • Gode kommunikasjonsegenskaper 
 • Gjerne gode grafiske egenskaper 
 • Du brenner for den gode brukeropplevelsen
 • Har erfaring med ulike typer verktøy
 • Har god forståelse av prosessene i softwareutvikling 

Det inngår pt. ikke personalansvar i stillingen.
Good oral and written communication skills in Norwegian are required. 

Kort om Norkart: 

I Norkart er du med å automatisere Norge – ikke i teorien – men i virkeligheten. Vi jobber innenfor et bredt spekter av spennende kunder, fra privat næringsliv til offentlig sektor. Vi er en markedsledende system- og dataleverandør innenfor kommunalteknisk sektor, noe som gjør at våre løsninger påvirker hverdagen til svært mange personer. 

Kulturen vår er uformell, åpen og lærevillig. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø med fleksibel arbeidstid, konkurransedyktig lønn, overskuddsdeling og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også et bedriftsidrettslag som arrangerer spennende turer, og har årlige samlinger med ansatte fra alle kontorstedene våre. Vi verdsetter personalutvikling og investerer mye i tett oppfølging, sertifiseringer, kurs, konferanser og eksterne kompetansepartnerskap. 

Norkart er en norsk programvare- og kompetansebedrift som automatiserer og forenkler offentlig og privat sektor. Selskapet leverer avanserte mobile felt- og selvbetjeningsløsninger, samt skybasert drift. Vi benytter nå kunstig intelligens og internett-sensorer for bla. å forenkle byggesaksbehandling og sikre ledningsnett. Norkart er Norges ledende leverandør av IT-løsninger innen kommunalteknikk, geografisk informasjon og eiendomsinformasjon. Hovedtyngden av våre 160 ansatte er ingeniører, sivilingeniører eller har doktorgrad. Vi har kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Lillehammer. 

Arbeidssted: Sandvika
Søknadsfrist: 20 november 

Send CV og søknad til jobb@norkart.no
Merk søknaden med «designer»