e-Torg-Decode

Fra servicetorg til e-Torg

Utviklingen fra ide til ferdig produkt har gått i rekordraskt tempo nettopp fordi vi har jobbet tett med pilotkommuner som Molde, Ringebu, Sortland, Stavanger og Bodø samt jobbet tett med 10 små og store bedrifter fra privat næringsliv for å avdekke behov og ønsker. Det har vært ulike utfordringer og vinklinger – og takket være godt samarbeid har Norkart nå lansert e-Torg.

Enkelt forklart kan vi si at Norkart e-Torg er kommunens egen nettbutikk for salg av eiendomsinformasjon og geodata (kart) – og er en skyløsning som leveres som egen nettside – eller som API for integrasjon i egen portal.

e-Torg – skreddersydd for din kommune
Hvilke produkter som ønskes tilbys i kommunens e-Torg – bestemmes av kommunen selv.

Et viktig mål er at e-Torg skal effektivisere og redusere henvendelser til servicetorget – samt at de som henvender seg skal oppleve å få løst henvendelsene de har raskt og effektivt.  Nøkkelen er at manuelle prosesser er gjort automatisk – men løsningen håndterer også manuelle leveranser gjennom Norkart Produktportal.

Norkart e-Torg tilbyr varevelgere og god bestillingsflyt tilpasset ulike produkter, som for eksempel situasjonskart, naboliste og kartbestilling.

Skal du bygge hus, kan e-Torg hjelpe deg med å visualisere området, sjekke grunnforholdene, sende nabovarsel og byggesøknad. Raskt og enkelt.
Er du arkitekt eller ingeniør, kan du skaffe grunnlagsdata i både 2D og 3D for bruk i prosjektering og planlegging. Du finner også områdeanalyse og datagrunnlag for ROS-analyser og konsekvensutredninger, for å nevne noe.

Brukere og sikkerhet
Norkart e-Torg vil håndtere ulike typer brukergrupper, både private innbygger uten innlogging, og de profesjonelle aktørene som gjerne ønsker pålogging og med etterskuddsvis fakturering.

I tillegg håndterer også e-Torg utlevering og salg av produkter som krever spesiell behandling i henhold til utleveringsforskrift og personopplysningsloven.

Norkart e-Torg bruker Nets betalingsløsning, slik at bruker kan betale med kort eller Vipps.

Her finner du mer informasjon om e-Torg
Test ut vår e-Torg løsning

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *