FME World Tour 2018 - Oslo

Norkart arrangerte, i samarbeid med SAFE Software, FME World Tour 2018. Arrangementet fant sted på Saga kino i Vika, og deltagelsen var rekordstor. En god blanding av statsetater, privat næringsliv og kommuner hadde funnet veien til hovedstaden for å delta på seminaret.

Temaene varierte fra siste nytt i FME, FME Cloud til gode brukseksempler ute hos kundene. FME er et kraftig dataflytverktøy som støtter rundt 450 ulike formater. Dette gjør det blant annet velegnet til dataflyt i organisasjoner som bruker forskjellige fagverktøy.

Norkart ønsker spesielt å takke alle som holdt foredrag og alle deltagerne som møtte opp på Saga Kino. For dem som ønsker en oppfriskning eller ikke hadde anledning til å delta har vi lagt ut foredragene som PDF fra årets seminar her:

Her ser vi Stewart Harper fra Safe Software i gang med sitt foredrag

Ønsker du å vite mer om FME, kontakt Erik Landsnes, eller les mer HER.