Solcellepanel-tak-NKT

Ren energi er i vinden som aldri før

Det er økende global og nasjonal etterspørsel etter klimavennlige energiløsninger. Både private og bedrifter hiver seg på «det grønne skiftet» for å bli selvforsynte med ren energi, og solcellepaneler brer seg ut på hustak over hele landet. Med data fra vårt Datavarehus har vi i Norkart utviklet en løsning som viser energipotensialet på alle tak i hele landet. Løsningen benytter takvinkler og takareal for å beregne forventet årsproduksjon, som kan oppgis for eksempel i kilowattimer (kWh), antall km kjørt med elbil, eller antall flyturer til Madrid. Mulighetene er mange!

Dersom du er forhandler av solceller kan vår landsdekkende kartløsning implementeres i din egen nettside. Vi leverer både løsninger for dine potensielle kunder samt for internt bruk. Felles for alle våre kunder som bruker kartløsningen er at den er spesialtilpasset til kundens behov og nettside. I kartløsningen kan offentlig støtte estimeres, som i de fleste tilfeller reduserer prisen på solcellene betraktelig.

Som Miljøfyrtårnsertifisert bedrift er klima og miljø noe som engasjerer oss i Norkart. Vi synes det er gøy å være med i prosjekter som bidrar til å gjøre verden friskere, ett hustak omgangen.

Sjekk ut energipotensiale på ditt tak da vel!

Soleliten beregner basert på din gateadresse
Otovo tilbyr utleie av solcellepanel
Solkart.no Viser potensiale rett i kartet
Norkart har siden 2011 vært sertifisert miljøfyrtårn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *