FME World Tour 2018 Oslo

Norkart inviterer til FME World Tour!

FME er ansett for å være verdens beste verktøy for restrukturering, analyse og konvertering av data. Dette gjelder både romlige data, men også vanlige tabelldata og rapporter.  I en verden hvor vi får mer og mer data tilgjengelig, blir det viktig å kunne utnytte disse best mulig gjennom sammenstilling og presentasjon til best mulig beslutningstøtte.

I 2018 så holder vi 2 FME World Tour konferanser, en i Trondheim og en i Oslo. Påmelding og mer informasjon nedenfor:

Pris
Kursdag + FME World Tour = 6000,-
Kun FME World Tour = 2400,-

Trondheim 4.april (AVLYST)
Oslo 19.april – mer info

Samarbeid med Safe Software
FME World Tour arrangeres på 70 ulike destinasjoner rundt om i verden – og Trondheim/Nova konferansesenter blir en av disse destinasjonene. Norkart er gullpartner og har 4 ansatte med flere sertifiseringer av Safe Software. Vi har gjennom vår satsing på FME internt i Norkart, og sammen med alle våre FME-kunder, tatt rollen som Norges ledende FME aktør de siste 10 årene.

FME og Open Source Webinarer
Vi har nå hatt 50 webinarer, hver fredag kl 0900 de siste 2 årene – og tilbakemeldingene er veldig gode. Du finner ikke et bedre tilbud om 30 minutter på norsk med gratis faglig relevant påfyll om FME, Open Source, QGIS, PostGIS, Geoserver, Leaflet og annen ny teknologi! Meld deg på ved å velge WEBINAR her.