Fantastisk når fremtiden dukker opp så fort

Utsagnet kommer fra arkitekt Gaute Grønmo hos Niels Torp AS arkitekter mnal etter å ha testes Norkart sin nye løsning som tilbyr ferdig 3D-modeller rett inn i ditt fagverktøy.

Norkarts 3D Visualiseringspakke leverer ferdig etablerte 3D-modeller på de mest kjente formatene, i løpet av noen få minutter.  Tjenesten er enkel i bruk – søk deg frem til området du er interessert i og marker området du er interessert i.  Velg formater, datum og skriv inn e-post, og du kan laste ned 3D-modellen i løpet av kort tid.

Bruk av Norkarts 3D Visualiseringspakke er lønnsomt – du sparer tid samtidig som kvaliteten øker!

Tjenesten baserer seg alltid på de nyeste dataene. I bunnen av tjenesten ligger Norkart sitt Datavarehus som hver natt sjekker om det er oppdaterte data tilgjengelig, og oppdaterer datasettene som er grunnlaget for 3D-modellene.

Løsningen leverer, terrengoverflate, ortofoto, bygninger og en del tekniske anlegg slik som bruer, tanker, brygger, med flere.

«Vi har lenge brukt mye tid på å sette sammen våre egne digitale kontekstmodeller via forskjellige kilder og arbeidskrevende prosesser. Så dukket løsningen fra Norkart opp – den passer perfekt inn i vår arbeidsflyt, er lett å bruke, og leverer enda bedre underlag enn de vi laget selv på bare 4 minutter – det er fantastisk når fremtiden dukker opp så fort», sier arkitekt Gaute Grønmo.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *