Administrasjonskoordinator/ regnskapsmedarbeider/resepsjonist

Informasjon om stillingen

Norkart er på jakt etter en ny offensiv og selvstendig heltids medarbeider til vårt kontor på Lillehammer. Du vil være ansatt i økonomi- og administrasjonsavdelingen, men rollen vil også inneholde mange spennende oppgaver hos kommunikasjonsavdelingen.

Du vil ha en veldig variert arbeidsdag som blant annet vil være å svare på henvendelser via sentralbordet, gjennomføre praktiske kontoroppgaver, bidra på regnskap og lønn, jobbe med Norkart.no, bistå i planlegging og gjennomføring av store kundekonferanser, jobbe med å markedsføre Norkart i sosiale medier og utforming av nyhetsbrev.

Vi søker deg som

  • Har arbeidserfaring fra regnskap og økonomiarbeid
  • Har erfaring med bruk av sentralbord
  • Liker å skrive og har gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, i norsk.
  • God erfaring med bruk av Microsoft Office produkter, herunder spesielt Powerpoint og Excel.
  • Interesse og erfaring med bruk av LinkedIN, Facebook, Twitter og ulike sosiale medier.

Det er også en fordel, men ikke et krav, om du har kjennskap til Visma Lønn, Visma Global og SuperOffice.

Denne rollen innebærer at du er strukturert, evner å ta initiativ og jobbe selvstendig, samarbeider godt med andre –  og er opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø.

Annet

  • Søknadsfrist 10. januar 2018
  • Oppstartsdato senest 1. mai 2018.

Hos oss får du
Et sosialt og godt fagmiljø i en kompetansebedrift hvor vi er stolte av å ligge på topp i medarbeidertilfredshet blant norske bedrifter. Arbeidsmiljøet er preget av trivsel, motivasjon og stabilitet, og kontoret på Lillehammer har et unikt miljø for programvareutvikling. Selskapets kultur gir alle muligheter til å oppnå en riktig balanse mellom jobb og privatliv. I tillegg er det et meget aktivt sosialt miljø.

Norkart opplever stor suksess med sine produkter og tjenester og vinner stadig markedsandeler.

Om arbeidsgiveren
Norkart tilbyr markedsledende løsninger innen kommunalteknikk, kart og eiendomsinformasjon til offentlig og privat sektor. Vi har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Nøkkelen til suksess ligger i nærhet til kunden, gjennomføringskraft og kompetansen til våre 160 kollegaer. I fjor ble det fakturert 14 milliarder kroner i kommunaltekniske gebyr via Norkarts programvare for arbeidsflyt. Hele 390 norske kommuner benytter hver eneste dag Norkarts digitale kartsystemer og sammenstilling av data benyttes av mange bedrifter og bransjer, og så godt som hele det norske folk via partnere som FINN og 1881. I fjor ble det lastet ned imponerende 5,7 milliarder digitale kart fra Norkarts skytjenester i Norge.

Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Finansdirektør Jo Jemblie Leknes-Monssen
Telefon: 915 69 581

Søknad

Annonsen kan søkes på via Finn.jobb