Norkart deltar på Eiendomsutviklingsdagene 2017

Under Eiendomsutviklingsdagene 2017 vil Norkart være til stede som utstiller.

Eiendomsutviklingsdagene arrangeres 24-25 august i Farris Bad i Larvik, og samler norske og internasjonale aktører innen byutvikling og arkitektur.

Hvordan skal vi planlegge og gjennomføre fremtidens byer og tettsteder til beste for menneskene som skal bo der? Digitalisering og globalisering stiller større krav til tverrfaglig samspill.  Hva innebærer dette for måten vi planlegger og designer på for å skape fremtidsrettet byutvikling?

Norkart har gode løsninger som kan bidra til en bedre og mer fremtidsrettet byutvikling:

CityPlanner tilbyr en unik mulighet for samspill mellom planleggere, utbygger og innbyggere. Prosjekter kan presenteres i 3D på en realistisk måte, og ved hjelp av dialogfunksjoner kan man åpne for innspill fra innbyggere og politikere.

Tiltaksanalyse automatiserer og gjør saksbehandlingen enklere, raskere og tryggere. Hundrevis av datasett sjekkes på noen sekunder. Tiden som frigjøres kan benyttes til utvikling og forbedring på andre områder.

Norkart Eiendomsinfo gir tilgang til all nødvendig informasjon på ett sted, og er alltid oppdatert. Vår database synkroniseres med Matrikkel og Grunnbok og gir enkel tilgang til korrekt informasjon.

Norkart Datavarehus tilbyr tilrettelagt geografisk informasjon som hjelper deg med å ta de riktige beslutningene. Datavarehuset er lokalkunnskap satt i system, og inneholder blant annet demografiske data, risikodata, terrengdata, og annen informasjon som er viktig for god planlegging.

Velkommen til vår stand for en hyggelig prat og en demonstrasjon!