FME-World-Tour

Velkommen til FME World Tour i Trondheim

FME er en viktig satsning for Norkart da dette blir ansett for å være verdens beste verktøy for restrukturering, analyse og konvertering av data. Dette gjelder både romlige data, men også vanlige tabelldata og rapporter.  I en verden hvor vi får mer og mer data tilgjengelig, blir det viktig å kunne nyttiggjøre seg den verdien det ligger i data og å kunne kombinere den med andre data.

Trondheim er derfor stedet å være den 2. og 3. mai for deg som driver med dataflyt og ser nytten av å skape merverdi av dine data. Mer info og påmelding her.

Samarbeid med Safe Software
FME World Tour arrangeres på 70 ulike destinasjoner rundt om i verden – og Trondheim/Nova konferansesenter blir en av disse destinasjonene. Norkart er gullpartner og har 4 ansatte med flere sertifiseringer av Safe Software. For fjerde år på rad arrangerer vi nå FME World Tour. Vi har gjennom vår satsing på FME internt i Norkart, og sammen med alle våre FME-kunder, tatt rollen som Norges ledende FME aktør de siste 10 årend. På konferansen møter du Ken Bragg fra Safe Software, flere kunder som presenterer sine løsninger og 4 av våre sertifiserte FME-ere.

FME og Open Source Webinarer
Vi har nå hatt 50 webinarer, hver fredag kl 0900 de siste 2 årene – og tilbakemeldingene er veldig gode. Du finner ikke et bedre tilbud om 30 minutter på norsk med gratis faglig relevant påfyll om FME, Open Source, QGIS, PostGIS, Geoserver, Leaflet og annen ny teknologi! Meld deg på ved å velge WEBINAR her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *