Bli Proff med Kommunekart

I disse dager lanseres det nye versjoner av Kommunekart. Det slippes ny versjon av Kommunekart Web, men også appene blir lagt ut for nedlasting om ikke lenge.

Den første nyheten som skal nevnes er støtte for Geointegrasjon i Kommunekart Proff. Med denne versjonen får du mulighet til å importere partene fra eier- og nabolister til sakssystemet. Dette vet vi at det er mange som ser fram til. Det er også mulig å gruppere kartlagene, og det er mulig å søke på kartlag som er gjort tilgjengelig i den enkelte kommune. Oppsett med gruppering styres i Norkart Tjenestepanel.

Nytt i denne versjonen er også at alle intranettfunksjoner er flyttet over til Kommunekart Proff. Det gjelder både på web og i appene. Alle som har hatt den tidligere passordbeskyttelsen skal ha blitt kontaktet med informasjon om overgangen. Bak ny pålogging og Kommunekart Proff får man nå tilgang til eierlister, nabolister, geointegrasjon, og andre sensitive kartlag.

Kommunekart-appene kommer nå i en ny drakt, med samme design som Kommunekart Proff-appene. Vi håper dere liker de nye versjonene!