Solkart

Innovativ solcelleløsning bidrar i det grønne skiftet

Solcellespesialisten er nettopp det: Spesialist på solceller. De har nå lansert en landsdekkende kartløsning på www.solkart.no der du enkelt søker opp ditt eget bygg. Velger den takflaten som er anbefalt og får opp valgmuligheter for hva slags anlegg som passer på ditt tak.

Basert på takets himmelretning, areal, høyde og bredde kalkuleres det forslag til løsning med  prisforslag og hvor mye du kan få i støtte fra ENOVA. Effekten av anlegget baserer seg også på reelle erfaringstall fra eksisterende anlegg i hele Norge.

www.solkart.no lot seg realisere med data fra Norkarts Datavarehus og kartkomponent med tjenester fra Norkarts WEBATLAS API.

 

Norkart ønsker Solcellespesialisten lykke til med lanseringen og vil bidra videre for å optimalisere løsningen.