Skattekart i avisene

Skattekartet ble en suksess

 

vi har hatt veldig bra trafikk på den, den har vært toppsak hos oss i dag, og har hatt omtrent dobbelt så mye besøk som en gjennomsnittlig toppsak.

Dette så ut til å slå bra an – ei flott løsning!

HEIDI K. JOHNSEN, NETTREDAKTØR AVISA SØR-TRØNDELAG

Det er spesielt to ting som er viktige for nettaviser. Det ene er at selve løsningen er brukervennlig og lekker for leseren, og da spesielt på mobile plattformer. Det andre er driftsstabilitet, hastighet og enkelhet i publiseringen. Avisene er også opptatt av å være først ute. For oss var det derfor viktig å få på plass en rask import av dataene fra Skattedirektoratet, slik at kundene våre kunne være raskt ute. Skattelistene slippes klokken 03:00, og vi hadde optimalisert importen slik at dette kun tok 4 minutter. Det gjorde at mange aviser kunne kjøre dette som toppsak fra morgenen av. Tilbakemeldingene fra avisene har vært mange og gode, og det gjør oss stolt at vi har bidratt til å gjøre kundene våre bedre.

Dette prosjektet var nok et ledd i vår satsning inn i mediebransjen, som nå har blitt en viktig del av Norkarts forretningsområde. Neste milepæl for oss er lansering av Norkart Mediakart versjon 3, som kommer i november. Ta kontakt dersom du er nysgjerrig og ønsker mer informasjon.

Det gikk fint! Saken lå på toppen av visnings-statistikken store deler av dagen, og ble raskt vår mest leste sak den siste uken.

BÅRD PEDERSEN, NYHETSREDAKTØR BRØNNØYSUND AVIS

Har kjørt denne tjenesten som hovedsak på nett i dag. Funker bra!

ØYVIND BRUNVOLL, REDAKTØR DIGITALE MEDIER ROMSDALS BUDSTIKKE